Μπελ: «Γι’ αυτό έμεινα!»

Ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Άρη

Ο Γκάρι Μπελ άφησε καλές εντυπώσεις την περασμένη σεζόν στους «κίτρινους» και ως εκ τούτου ο Βαγγέλης Αγγέλου τον ήθελε και την ερχόμενη περίοδο στο ρόστερ, όπως κι έγινε. Πλέον, ο Αμερικανός γκαρντ αυτό που σκέφτεται είναι πώς θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.
Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα (3/7) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, τόνισε σχετικά με τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης, παρότι η περασμένη σεζόν δεν ήταν γεμάτη από καλές εμπειρίες για τον ίδιο (λόγω της διοικητικής και οικονομικής αστάθειας): “Αισθάνομαι όμορφα γνωρίζοντας ότι σε μερικές βδομάδες θα επιστρέψω στην Ελλάδα, για να ξεκινήσω προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να παίξω ξανά στον Άρη. Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση των ανθρώπων της ομάδας, διότι μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο δουλέψαμε με τους προπονητές, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν”.
Για να προσθέσει σχετικά με τη σεζόν που ακολουθεί: “Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει και να πετύχει τους στόχους της. Η περασμένη περίοδος στην Ελλάδα και όσα έζησα θα με βοηθήσουν, διότι έχω έναν επιπλέον χρόνο εμπειρίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.