Ενθουσιασμένος με το νέο του «σπίτι» ο Αντετοκούνμπο

Το νέο τους γήπεδο εγκαινίασαν οι Μιλγουόκι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για αυτό!

Το νέο τους γήπεδο εγκαινίασαν οι Μιλγουόκι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για αυτό! 

«Η ενέργεια ήταν απίστευτη και ο κόσμος καταπληκτικός, διασκεδάσαμε πολύ και ανυπομονώ για τα επίσημα παιχνίδια.» είπε ο Γιάννης και συνέχισε «ακόμη δυσκολεύομαι να βρω το δρόμο προς το γκαράζ, αλλά θα το συνηθίσω. Είναι φανταστικό και είμαστε ευλογημένοι που έχουμε ένα τόσο ωραίο γήπεδο». 

Μετά τη σαρωτική μεν, φιλική δε νίκη των Μπακς επί των Μπουλς με 116-82 στο πρώτο τους φιλικό στο υπερσύγχρονο γήπεδό τους, ο 23χρονος άσος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν: «Παιχνίδι με το παιχνίδι και μέρα με τη μέρα θα γνωριζόμαστε καλύτερα. Πιστεύω πως τα πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο μας φιλικό. Γυρίσαμε καλά την μπάλα, βρήκαμε ελεύθερα σουτ και το απολαύσαμε. Πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι φέτος».

Σε ερώτηση σχετικά με τη βελτίωση των Μπακς στο μακρινό σουτ, ο Γιάννης απάντησε: «Ο Λόπεζ και ο Ιλιασόβα έχουν καλό σουτ και μπορούν να ανοίξουν το γήπεδο. Δούλεψα κι εγώ πολύ στο σουτ  το καλοκαίρι. Όταν μου δίνουν το χώρο, θα σουτάρω. Ελπίζω να σκοράρω όλο και περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.