Προχωράει σε αλλαγές ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Βίντι, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Βίντι, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να επιδιώκει την ξεκούραση ορισμένων παικτών του στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να τους έχει σε καλή κατάσταση, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. 

Η τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου» του Βορρά θα περιμένει να δει τις προσεχείς ημέρες να δει αν μπορεί να υπολογίζει στους Μάτος και Βιεϊρίνια, οι οποίοι αποχώρησαν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με μικροπροβλήματα τραυματισμού. Ο Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Τόσκα στη θέση του Βιεϊρίνια, ενώ θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει και ο Χατσερίντι, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει έναν από τους Βαρέλα ή Κρέσπο. 

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Ουάρντα, Ελ Καντουρί και Λημνιό στη μεσοεπιθειτκή γραμμή, ενώ οι Βέρνμπλουμ και Κάνιας αναμένεται να διατηρηθούν στη μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων». Επίσης, ο Καρέλης αναμένεται να πάρει τη θέση του Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης την Τετάρτη, με μια τελευταία προπόνηση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.