Ο νικητής πάει Βιτόρια

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (20.00, Novasports1HD) στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι - οφ, με τον νικητή να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για το Final Four.

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (20.00, Novasports1HD) στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι – οφ, με τον νικητή να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για το Final Four.

Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε φτιάχνουν ήδη βαλίτσες για Βιτόρια και περιμένουν τον τέταρτο του «καρέ», στην μοναδική φετινή σειρά που καταλήγει σε πέμπτο παιχνίδι.

Η Εφές, θέλει να σφραγίσει την πρώτη της πρόκριση σε Final Four από το 2001, ενώ η Μπαρτσελόνα θέλει να διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Η τουρκική ομάδα, έχει χάσει δύο φορές σε ισάριθμες προσπάθειες σε Game 5 στο παρελθόν, ενώ οι «μπλαουγκράνα» έχουν 2 νίκες και 1 ήττα σε τέτοια ματς.

Βάσει προϊστορίας, οι Τούρκοι έχουν πάντως ισχυρό προβάδισμα, με δεδομένο ότι και τις εννέα προηγούμενες φορές που σειρές πλέι – οφ πήγαν σε πέμπτο ματς, οι φιλοξενούμενοι δεν κέρδισαν ποτέ.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 18 φορές στη διοργάνωση από το 2000, με την Μπαρτσελόνα να έχει 11 νίκες, 4 εκ των οποίων σε εννέα αναμετρήσεις στην έδρα της Εφές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.