Α.Ο.Π Κηφισιάς: «Άνοιγμα σε κόσμο και χορηγούς»

Ο Α.Ο.Π Κηφισιάς, με τον θρίαμβό του επί του νταμπλούχου ΠΑΟΚ και την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Α.Ο.Π Κηφισιάς, με τον θρίαμβό του επί του νταμπλούχου ΠΑΟΚ και την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Τάσος Οικονομόπουλος αναλύει στην επίσημη σελίδα του Τ.Α.Α στο Facebook, τη φιλοσοφία και τους στόχους της διοίκησης.

-Τι σημαίνει βόλεϊ για τον Α.Ο.Π, και την Κηφισιά γενικότερα;
«Σε μια εποχή που γιορτάζονται τα 120 χρόνια από την εμφάνιση του βόλεϊ στον χώρο των σπορ, νιώθουμε υπερήφανοι γιατί η Κηφισιά αποτελεί πραγματικά μια κυψέλη του αθλήματος. Αρκεί να πω ότι από τους 14 συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας οι 7 ασχολούνται με το βόλεϊ, που είναι μακράν το πιο δημοφιλές άθλημα ανάμεσα στους νέους και στις νέες». 

-Τι ενέργειες κάνετε για να διαδώσετε ακόμη περισσότερο το άθλημα;
«Ο Α.Ο.Π κάνει τεράστιο άνοιγμα στα αγόρια της περιοχής μας. Στόχος του είναι να τα φέρει κοντά στο βόλεϊ και να τα εκπαιδεύσει. Ήδη 6 αθλητές έχουν την τύχη να εκπαιδεύονται δίπλα στους άνδρες υπό την επίβλεψη του Κώστα Αρσενιάδη. Οι επιτυχίες της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα λειτουργούν ως μαγνήτης και ολοένα έρχονται νέα παιδιά στο σύλλογο».

-Ο Α.Ο.Π Κηφισιάς έχει τον Δεκέμβριο τρεις αγώνες εντός έδρας. Τι μήνυμα στέλνετε στον κόσμο;
«Καλούμε όλους, γονείς, παιδιά, μαθητές, στους προσεχείς αγώνες μας στο Ζηρίνειο. Και με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Φοίνικα Σύρου και Ηρακλή, να έρθουν να απολαύσουν ωραίο βόλεϊ και να χειροκροτήσουν την ομάδα η οποία βάζει υποθήκη ακόμη και για την 1η θέση στον πρώτο γύρο».

– Στη σημερινή εποχή της κρίσης, όλοι οι σύλλογοι έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση. Για ποιο λόγο ένας υποψήφιος χορηγός να διαλέξει τον Α.Ο.Π Κηφισιάς;
«Διότι είναι ένα ανερχόμενο προϊόν. Η ομάδα μας βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας χάρις στις μεγάλες νίκες που σημειώνει στο πρωτάθλημα. Συνεπώς είναι τεράστια η ωφέλεια για όσους διαφημίζονται μέσω αυτής, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο».

 -Πως προβάλλετε τους χορηγούς σας;
«Εκτός από τη διαφήμιση στην εμφάνιση της ομάδας και στο γήπεδο, οι χορηγοί προβάλλονται μέσα από τις βραβεύσεις των αθλητών μας. Ήδη τον ΜVP της 3ης αγωνιστικής, Δημήτρη Νικολάκη βράβευσε ο βασικός χορηγός της ομάδας μας «Στεργίου». Χορηγός θα βραβεύσει και τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη που κέρδισε τον τίτλο του MVP για την 6η αγωνιστική. Σε κάθε βράβευση MVP θα προβάλουμε κάθε άνθρωπο ή επιχείρηση που στηρίζει οικονομικά τον σύλλογο και το άθλημά μας γενικότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.