Ημερίδα με θέμα: «Σπουδές στις ΗΠΑ με αθλητική υποτροφία»

Ένα άκρως πρωτοποριακό, εκπαιδευτικό αλλά και συνάμα, αθλητικό πρόγραμμα έρχεται να εγκαινιάσει στην Ελλάδα το COLLEGE STAR AGENCY από το Novi Sad της Σερβίας.

Ένα άκρως πρωτοποριακό, εκπαιδευτικό αλλά και συνάμα, αθλητικό πρόγραμμα έρχεται να εγκαινιάσει στην Ελλάδα το COLLEGE STAR AGENCY από το Novi Sad της Σερβίας. Ενημέρωση για σπουδές στις ΗΠΑ με αθλητική υποτροφία όχι μόνο για νεαρούς αθλητές και προπονητές που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους αλλά και όσους ενδιαφέρονται να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής. 

Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιηθεί σχετική ημερίδα με θέμα «Αθλητικές υποτροφίες για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες», την Κυριακή, 03/01/2016, στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Performance22, εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι (Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά, κεντρικό κτίριο tennis). 
 
Μπορεί η προοπτική των σπουδών στην Αμερική να αποτελέσει διέξοδο στις μέρες μας για έναν νεαρό αθλητή ή αθλήτρια; Ερώτημα που θα απαντηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο από τους δύο εισηγητές της ημερίδας. Τους κ. Mitar Kustudija (Διευθυντής College Star στο Novi Sad) και Πάνο Κοκκίνη (Υπεύθυνος scouting της εταιρίας σε Ελλάδα & Κύπρο). Η εν λόγω ημερίδα απευθύνεται σε:

• νεαρούς αθλητές όλων των αθλημάτων και τις οικογένειές τους
• προπονητές ή παράγοντες ομάδων
• αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο

Ερωτήματα στα οποία επίσης, θα δώσουν κατατοπιστικές απαντήσεις οι διοργανωτές αφορούν θέματα όπως τη σχέση των σπουδών με τον αθλητισμό, τη διαδικασία για να καταφέρει κάποιος να πάρει υποτροφία σε ένα αμερικάνικο Πανεπιστήμιο/ Κολλέγιο, ποια είναι τα κριτήρια βάση των οποίων προσφέρει ένα πανεπιστήμιο υποτροφίες και αυτά για να επιλεχθεί αλλά και τι ακολουθεί όταν γίνει δεκτός. 

Κύριο μέλημα του COLLEGE STAR AGENCY είναι μέσα από την ημερίδα της 3ης Ιανουαρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Performance22 να γίνει μία σύντομη παρουσίαση του αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος και της σχέσης του με τον αθλητισμό και στη συνέχεια, να ακολουθήσει διάλογος με τους παρευρισκόμενους.  

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ωστόσο απαιτείται δήλωση συμμετοχής (για την αρτιότερη διαμόρφωση του χώρου) στο τηλέφωνο 2106217500  καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://csgreece.blogspot.gr/ – cs.greece@usa.com

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις από τον κ. Πάνο Κοκκίνη (210 6217500, 6987217188, cs.greece@usa.com).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.