«Αντιμετωπίσαμε το ματς με σοβαρότητα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Παναιγιάλειου για το Κύπελλο δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Παναιγιάλειου για το Κύπελλο δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 4-0 στο Αίγιο ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν μεγάλη σοβαρότητα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σίλβα:

«Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με πολύ σοβαρότητα, ήρθαμε με όλο το σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας, ήμασταν όμως πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Είμαστε ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά μας σήμερα. Είμαστε ικανοποιημένοι πως εξελίχθηκε ο αγώνας για εμάς. Πρόκειται για μια δίκαιη νίκη, με την έννοια ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι για τη νίκη, η οποία ήταν και υποχρέωση μας, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ γινόταν.

Το καταφέραμε, είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και για το γεγονός πως κερδίσαμε δίκαια. Παίξαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν γινόταν να αποδώσεις καλά. Σε μερικές στιγμές του αγώνα ήμασταν καλοί, σε άλλες όχι και τόσο πολύ, όμως είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είδαμε την επάνοδο κάποιων ποδοσφαιριστών που ήταν τον τελευταίο καιρό τραυματισμένοι. Μιλάμε για την περίπτωση των Φουστέρ και Ντομίνγκεζ. Πάντα θες να βλέπεις σε τι κατάσταση βρίσκονται και να επανέρχονται στην ομάδα. Επίσης, είδαμε και κάποιους παίκτες από τους νέους. Είδα την πολύ καλή απόδοση του Τσιμίκα και την βοήθεια που έδωσε ο Βούρος από την στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός αυτό και φυσικά από την συνολική εικόνα της ομάδας. Θέλω επίσης να αναφερθώ στην παρουσία των φιλάθλων μας, οι οποίοι για ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό μας. Η παρουσία τους ήταν πολύ σημαντική για εμάς σήμερα».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.