Πληρώνεται για να κάθεται ο Αντεμπαγιόρ!

Μπορεί ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ να έχει να εμφανιστεί σε αγωνιστικό χώρο από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο πληρώνεται με περίπου 250.000 ευρώ την εβδομάδα από τις δύο προηγούμενες ομάδες του!

Μπορεί ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ να έχει να εμφανιστεί σε αγωνιστικό χώρο από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο πληρώνεται με περίπου 250.000 ευρώ την εβδομάδα από τις δύο προηγούμενες ομάδες του!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο επιθετικός από το Τόγκο εισπράττει εβδομαδιαίως 100.000 λίρες από την Τότεναμ, παρ’ όλο που δεν υπολογίζεται από τους Λονδρέζους, στους οποίους αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 15 Μαρτίου. Μάλιστα, ο Αντεμπαγιόρ θα συνεχίσει να εισπράττει αυτό το ποσό αν δεν βρει ομάδα, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016, όταν ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο Αντεμπαγιόρ λαμβάνει ακόμα 75.000 λίρες την εβδομάδα από την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της συμφωνίας των «γαλάζιων» με την Τότεναμ για τη μετακόμισή του στο Λονδίνο το 2012!

Έτσι, ο Αντεμπαγιόρ εισπράττει 175.000 λίρες (περίπου 250.000 ευρώ) την εβδομάδα για να κάθεται και να απολαμβάνει τις διακοπές του στο Τόγκο και τη Γκάνα.

Ο 31χρονος, είχε μείνει εκτός ρόστερ της Τότεναμ το καλοκαίρι από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά αρνήθηκε να φύγει από την ομάδα ακόμα και όταν την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου τον ζήτησε η Γουέστ Χαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.