Κόντε: «Τιμή στον άνθρωπο Ντελ Πιέρο»

Ιδιαίτερη αναφορά στο ρεκόρ των αγώνων χωρίς ήττα της Γιουβέντους, το οποίο της έδωσε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας έκανε ο προπονητής της Αντόνιο Κόντε.

Ιδιαίτερη αναφορά στο ρεκόρ των αγώνων χωρίς ήττα της Γιουβέντους, το οποίο της έδωσε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας έκανε ο προπονητής της Αντόνιο Κόντε.  
 
«Είχαμε μία θαυμάσια σεζόν, η οποία κατέληξε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα να παραμένει αήττητη και το ρεκόρ αυτό θα γραφτεί στην ιστορία. Οι άλλοι μπορούν μόνο να προσπαθήσουν για να το ισοφαρίσουν. Τερματίσαμε χωρίς ήττα και τώρα θα απολαύσουμε τους πανηγυρισμούς μας μέχρι την Τρίτη που θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό του Κυπέλλου», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.
 
Στη συνέχεια, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που αποχώρησε από την ομάδα μετά από πολλά χρόνια. «Ηταν μία πολύ συναισθηματική στιγμή. Ο Αλεξ είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και θα τον θυμόμαστε πάντα ως αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Γιουβέντους. Τιμούμε τον παίκτη, αλλά πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο. Είμαι συγκινημένος για εκείνον και χαίρομαι που αποχώρησε με την κατάκτηση του τίτλου», συμπλήρωσε ο Κόντε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.