Ο Ερμής τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού με φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου για τον “Άγιο Στυλιανό”!

Ο Αθλητικός Σύλλογος “Ερμής 1877” τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού με την διοργάνωση του “Βίκος Salonica Run”, ενός αγώνα 5 χιλιομέτρων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το πρωί (11:00) της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος “Ερμής 1877” τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού με την διοργάνωση του “Βίκος Salonica Run”, ενός αγώνα 5 χιλιομέτρων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το πρωί (11:00) της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου.

Ο αγώνας που έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς με την συμβολική συμμετοχή του ενός (1) ευρώ για κάθε συμμετέχοντα, θα ενισχυθεί το έργο του δημοτικού βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός” παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα (3/12) στην Αίθουσα Νερού στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης επεσήμανε: “Μέσα στο πλαίσιο των διοργανώσεων που υλοποιήσαμε μαζί με τον Ερμή φέτος και βάσει του προγραμματισμού που θα γίνει και του χρόνου για ακόμα περισσότερες, νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία σε ότι αφορά τον μαζικό αθλητισμό, που υποστηρίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού και στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ιδρύματος “Άγιος Στυλιανός”, διοργανώνεται αυτός ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων με τη συμβολική συμμετοχή του ενός ευρώ. Καλούμε όλους τους δημότες να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια και πιστεύω να είμαστε ξανά εδώ και να ανακοινώσουμε ακόμα περισσότερες διοργανώσεις”.

Η Διευθύντρια του Βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός”, Τάνια Μπούτση υπογράμμισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους οργανωτές της εκδήλωσης και κυρίως τους συμμετέχοντες για την προσφορά τους προς το δημοτικό βρεφοκομείο και την ενίσχυση της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε χαρά και φροντίδα σε παιδιά που την στερούνται. Φιλοξενούμε παιδιά γύρω στα 30 που έρχονται με εισαγγελική διάταξη γιατί οι γονείς αδυνατούν να τα φροντίσουν. Μέλημά μας είναι πρωτίστως να τους παρέχουμε αγάπη και φροντίδα και απώτερος σκοπός είναι τα παιδιά αυτά να επιστρέψουν στην οικογένειά τους, εφόσον οι συνθήκες αποκατασταθούν μετά από εισαγγελική εντολή ή να προχωρήσουμε σε αναδοχή ή υιοθεσία ανάλογα με την περίπτωση”.

Ο Αρχιπροπονητής του Ερμή, Μάρκος Πούλιος υποστήριξε: “Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού δόθηκε η αφορμή να γίνει αυτός ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων. Καλούμε τον κόσμο να έρθει όσο πιο πολύς μπορεί, γιατί ουσιαστικά η συνδρομή είναι τυπική περισσότερο, το ένα ευρώ δεν είναι τίποτα. Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικος, τα έσοδα θα πάνε στο ίδρυμα, οπότε εύχομαι να έχουμε καλή επιτυχία και υγεία”.

Ο εκπρόσωπος του ονομαστικού χορηγού του αγώνα, του “Βίκου”, Αντώνης Χατζηγεωργίου δήλωσε πως “όταν μας έγινε η πρόταση δεν θα μπορούσαμε να την απορρίψουμε, όχι μόνο γιατί είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά είναι και για τα παιδιά. Εμείς θέλουμε την συμμετοχή του κόσμου, γιατί εδώ ενώνονται δυνάμεις και είναι καιροί που όλοι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις, δεν γίνεται αλλιώς. Να δώσουμε το παράδειγμα για να γίνονται τέτοιες δράσεις όλο και περισσότερο και να βλέπουμε και το αποτέλεσμα”.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στα 3.000μ. στιπλ και προπονητής του Ερμή, Ιάσονας Ιωαννίδης τόνισε: “Εμείς οι προπονητές και το συμβούλιο του Ερμή ενισχύουμε τέτοιες δράσεις. Διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης αυτόν τον αγώνα που έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Το δρομικό κίνημα έχει ανέβει σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά, να κατέβουν στην Παραλία, να τρέξουν και να στηρίξουν τον “Άγιο Στυλιανό”. Ευχόμαστε να γίνει ένας όμορφος αγώνας, να έρθει ο κόσμος να το χαρεί, να τρέξει…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.