Τίμησαν τον «Μεγαλέξανδρο»

Στον κύκλο των «Επίμονων Θεσσαλονικέων» εντάχθηκε ο Γιώργος Κούδας από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜΘ.

Στον κύκλο των «Επίμονων Θεσσαλονικέων» εντάχθηκε ο Γιώργος Κούδας από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜΘ. Η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης τίμησε με αυτόν τον τρόπο τον παλαίμαχο άσο, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Στο ποδόσφαιρο έχω κερδίσει πολλά, ζήλεψα όμως τον Στάνλεϊ Μάθιους, επειδή του έδωσαν τον τίτλο του σερ. Σήμερα εσείς με ονομάσατε άνθρωπο», είπε ο Κούδας ευχαριστώντας τους διοργανωτές και τόνισε ότι για τον ίδιο η δημοσιογραφία δε διακρινόταν ποτέ σε «αθλητική, πολιτική, καθώς όλα είναι πολιτισμός».

Για τον «Μεγαλέξανδρο» μίλησε και ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, τονίζοντας: «Ήμασταν όλοι αδέρφια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, και ο Κούδας θα είναι αρχηγός μας ώσπου να πεθάνουμε».  

«Αν ο Τσιτσάνης αντιπροσωπεύει τον νεοελληνικό πολιτισμό, τον αντίστοιχο ρόλο για τον νεοελληνικό ποδοσφαιρικό πολιτισμό έχει ο Κούδας», τόνισε ο δημοσιογράφος (και βιογράφος του ποδοσφαιριστή) Κώστας Μπλιάτκας, ενώ ο δημοσιογράφος Νίκος Καρράς ανέτρεξε σε ανθρώπινες ιστορίες που αναπτύχθηκαν γύρω από τον εμβληματικό ποδοσφαιριστή και συνόψισε τα χαρακτηριστικά του: «Ήθος, εντιμότητα, ομορφιά, αρμονία, συναίσθημα, σεβασμός». «Ο Κούδας και η ποδοσφαιρική παρέα του υπηρέτησαν το άθλημα με αξιοσύνη, με σθένος, εντιμότητα, απαράμιλλή αξιοπρέπεια και ασυνήθιστο κιμπαρλίκι, απότοκο της δεκαετίας του ’70», αποτίμησε ο δημοσιογράφος Ντίνος Καραμητρούσης την αθλητική διαδρομή του τιμώμενου.  

Στους «Επίμονους Θεσσαλονικείς» έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής ο εκδότης του περιοδικού «Εντευκτήριο», Γιώργος Κορδομενίδης, ο φωτοειδησεογράφος, Γιάννης Κυριακίδης, ο αστροφυσικός, Γιάννης Σειραδάκης, ο αρχιμανδρίτης, Γερβάσιος Ραπτόπουλος, ο θεατρολόγος, Νικηφόρος Παπανδρέου, ο μουσικός και συγγραφέας, Σάκης Παπαδημητρίου και ο συγγραφέας, Θωμάς Κοροβίνης.  

Στο περιθώριο της βράβευσής του ο Κούδας ερωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να αναμιχθεί στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι περιμένει τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να συζητήσουν σχετικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.