Δύο μνηστήρες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Η Σενεγάλη του Μανέ και την Αλγερία του Μαχρέζ στην αναμέτρηση της χρονιάς.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα δράσης, η Αφρική ψάχνει την καινούρια της βασίλισσα. Το 32ο Κόπα Άφρικα είναι στον τελικό με τη Σενεγάλη και την Αλγερία να διεκδικούν το στέμμα.

Φαβορί βάσει μομέντουμ δίνεται η Σενεγάλη, αλλά η Αλγερία έχει την παράδοση με το μέρος της καθώς δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την αντίπαλό της σε τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Μάλιστα ως αουτσάιντερ στο ματς της φάσης των ομίλων που βρέθηκαν αντιμέτωπες,η Αλγερία επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Μπελαϊλί.

Στα νοκ άουτ η Σενεγάλη επικράτησε με σκορ 1-0 των Ουγκάντα, Μπενίν και Τυνησία στην παράταση για να φτάσει στο μεγάλο τελικό.

Από την άλλη η Αλγερία έκανε το τρία στα τρία στον όμιλο και εν συνεχεία απέκλεισε την Γουινέα (3-0), την Ακτή Ελεφαντοστού στα πέναλτι και την Νιγηρία (2-1) αγγίζοντας το τρόπαιο.

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και αμφίρροπα παιχνίδια της χρονιάς, μπορείτε να βρείτε ξεχωριστές αποδόσεις στο Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα του ΟΠΑΠ.

Ένα Combo (στους κωδικούς 591 και 592) το οποίο το βρίσκει κανείς σε απόδοση 40 είναι το να σκοράρει πρώτη η Σενεγάλη και να κατακτήσει το τρόπαιο η Αλγερία, όπως και το να σκοράρει πρώτη η Αλγερία και να κερδίσει το τρόπαιο η Σενεγάλη.

Τα δύο μεγάλα αστέρια το τελικού είναι φυσικά οι Μανέ και Μαχρέζ. Στο Combo με κωδικό 587 θα βρείτε σε ένα κατάστημα του ΟΠΑΠ την επιλογή του Μανέ να σκοράρει πρώτος σε συνδυασμό με την κατάκτηση του τροπαίο από τη Σενεγάλη σε απόδοση 7. Το να σκοράρει πρώτος ο Μαχρέζ και να κατακτήσει το τρόπαιο η Αλγερία θα το βρείτε σε απόδοση 10 με κωδικό 588.

Σε απόδοση 7 θα βρείτε την κατάκτηση του τροπαίου από οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.