Οι σκέψεις του Καρντόσο

Το ντεμπούτο Ολιβέιρα με την ΑΕΚ πλησιάζει, με τον Καρντόσο να προβάρει ενδεκάδα για τα επίσημα ματς στον αγώνα με την Μπασακσεχίρ.

H ώρα για το ντεμπούτο του Νέλσον Ολιβέιρα με τα «κιτρινόμαυρα» πλησιάζει, μόνο που οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένουν λίγα λεπτά παραπάνω για να τον δουν στο γήπεδο. 

Ο Πορτογάλος επιθετικός ναι μεν προπονείται κανονικά με την ομάδα το τελευταίο διάστημα ωστόσο δεν είναι ακόμα σε θέση για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Άλλωστε και ο Καρντόσο στην έως τώρα θητεία του δεν βιάζεται να χρησιμοποιεί τους παίκτες του και τους βάζει μόνο όταν είναι απόλυτα έτοιμοι ή για όσο χρονικό διάστημα είναι έτοιμοι. Αυτό αναμένεται να συμβεί και στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα. 

Από εκεί και έπειτα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Έλντερ Λόπες αντί του Νίκλας Χουλτ, ενώ πιθανότατα στον πάγκο θα μείνει ο Μάρκο Λιβάια. 

Ένα πιθανό σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι το εξής:  Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μπάρκας, στα δύο άκρα Παουλίνιο και Λόπες, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Τσιγκρίνσκι και Βράνιες. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Σιμόες και Σιμάο, δεξιά ο Βέρντε, αριστερά ο Μάνταλος, στον άξονα ο Ζεράλντες και στην κορυφή ο Κλωναρίδης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.