Πέλκας: «Είμαστε έτοιμοι να τα καταφέρουμε» (video)

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εξέφρασε την αισιοδοξία του εν όψει του πρώτου αγώνα με τους νταμπλούχους Ολλανδίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η προσήλωση στο προπονητικό πλάνο θα είναι το «κλειδί» για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον αρχηγό των νταμπλούχων Ελλάδας, Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ στην Τούμπα την Τρίτη (6/8) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Αρχικά, ανέφερε για την περσινή πορεία του Αγιαξ: «Κάνανε μια καλή πορεία έδειξαν πως υπάρχει πολύ ταλέντο. Εμείς κοιτάμε το δικό μας κομμάτι δουλέψαμε με τον νέο προπονητή τη δική του φιλοσοφία. Πρέπει να δώσουμε το 100% κάθε ματς ξεχωριστά και ξεκινάμε από αύριο».


Για το αν είναι έτοιμος αγωνιστικά
: «Είμαι 100% έτοιμος».


Για τις αδυναμίες του Αγιαξ:
«Τους έχουμε μελετήσει ξέρουμε πως παίζουνε που θα χτυπήσουμε τα μυστικά μας θα τα φανερώσουμε αύριο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύουμε στο πλάνο που δουλεύουμε θα είμαστε έτοιμοι. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε το αύριο το τι θα κάνει ο καθένας μας ατομικά και ομαδικά, να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες».


Για τον είναι παγίδα οι πωλήσεις παικτών του Αγιαξ και αν είναι κλειδί το πρώτο ματς στην Τούμπα:
Φύγανε τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά τα 8/11 είναι ίδια. Η φιλοσοφία τους δεν αλλάζει όμως, τους σεβόμαστε αλλά εμείς κοιτάμε το τι θα βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε αποτέλεσμα και να δούμε τι θα καταφέρουμε στη ρεβάνς. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, πόσο μάλλον αυτό που μπορεί να σου φέρει κάτι που δεν έχουμε πετύχει ποτέ ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε ξαναλέω συγκεντρωμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε».


Πόσο διαφορετικός είναι ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι:
«Πήραμε το μάθημά μας πέρυσι με τη Μπενφίκα, φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Εχει μείνει ο κορμός, πιστεύουμε πολύ στο πλάνο του νέου μας προπονητή. Θα δώσουμε τα πάντα γιατί μόνο έτσι θα κάνουμε το βήμα».


Για το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ που έβγαλε η κληρωτίδα:
«Παίζουμε με τον Αγιαξ αύριο το πρώτο παιχνίδι, μόνο αυτό κοιτάμε, αυτό μας νοιάζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.