Δεύτερη σεζόν για την μικρή εκπαιδευμένη δολοφόνο “Hanna”

Ναι!Μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της 1ης σεζόν, το Amazon ανανεώνει το "Hanna".Σύμφωνα με...

Ναι!

Μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της 1ης σεζόν, το Amazon ανανεώνει το “Hanna”.

Σύμφωνα με το Deadline, η 2η σεζόν θα γραφτεί από τον David Farr, ο οποίος θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Tom Coan, Andrew Woodhead, Eric Fellner, Tim Bevan, Marty Adelstein, Becky Clements και Scott Nemes, ενώ η Laura Hastings-Smith θα είναι παραγωγός.

“Ξέραμε ότι το ‘Hanna’ έχει κάτι ξεχωριστό και από την πρεμιέρα της, πριν από μόλις 10 μέρες, η σειρά είχε τρομερή απήχηση. Χαιρόμαστε όχι μόνο για την επιτυχία της, αλλά και για τον κόσμο που δημιούργησε ο David Farr και για το cast, το οποίο αποτελείται από τους Esmé Creed-Miles, Mireille Enos και Joel Kinnaman. Ανυπομονούμε να δώσουμε στους fans την ευκαιρία να δουν τη συνέχεια του ταξιδιού της Hanna στο Amazon”, είπε ο Albert Cheng, Πρόεδρος των Τηλεοπτικών Σειρών των Amazon Studios.

“Ανυπομονώ να πάω την Hanna στο επόμενο ταξίδι της”, είπε ο Farr. “Μέχρι στιγμής, η εμπειρία ήταν καταπληκτική και έχω την υποστήριξη των NBCU, Working Title και Amazon. Η νέα σεζόν θα μας πάει σε έναν καινούργιο φανταστικό κόσμο. Ανυπομονώ να εξερευνήσω νέα εδάφη για τη νεαρή μοναχική κοπέλα, η οποία θέλει να ανήκει κάπου, αλλά παράλληλα πρέπει να πολεμήσει για να επιβιώσει”.

Η σειρά βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2011, την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Joe Wright και στους τρεις πρώτους ρόλους είδαμε τους Saoirse Ronan, Eric Bana και Cate Blanchett. Η μεταφορά της στην πλατφόρμα του Amazon είχε γνωστοποιηθεί από το 2017, τα σχέδια όμως τότε μιλούσαν για ακόμη μία ταινία.

Παρά την αλλαγή από ταινία σε σειρά, ο Farr, ο οποίος είχε υπογράψει το σενάριο της πρωτότυπης ταινίας, παρέμεινε στο project ως δημιουργός του. Η υπόθεση της ερχόμενης σειράς, όπως περιγράφεται από την επίσημη σύνοψη, φαίνεται να βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι με την ταινία του 2011.

“Μεγαλωμένη σε απόλυτη απομόνωση στα απόμερα δάση της Ανατολικής Ευρώπης, η 15-χρονη Hanna (Creed-Miles) πέρασε όλα τα νεανικά της χρόνια να προπονείται για τη μάχη με όσους κυνηγούν την ίδια και τον μισθοφόρο πατέρα της, Erik Heller (Kinnaman). Οι ικανότητες της για επιβίωση δοκιμάζονται τελικώς όταν η ίδια και ο Erik χωρίζονται, αφού τους ανακαλύπτει η πονηρή ενεργός πράκτορας της CIA, Marissa Wiegler (Enos) και η ομάδα της. Η Hanna δεν έχει επιλογή παρά να ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι μόνη της στην Ευρώπη ενώ προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της, και να ξεφύγουν από τους επικίνδυνους πράκτορες που τους έχουν βάλει στόχο. Η μοναχική ανατροφή της Hanna την οδηγεί στο να αντιμετωπίσει τρομακτικές σωματικές και συναισθηματικές δοκιμασίες, ενώ καθοδηγείται προς μία ακόμα βαθύτερη συνωμοσία- μία που θα μπορούσε να είναι η καταστροφή του πατέρα της και δικής της”.

Και τα 8 επεισόδια της σειράς έκαναν πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου. Στον ρόλο της 15-χρονης πρωταγωνίστριας Hanna είδαμε την Esmé Creed-Miles, ενώ τον μισθοφόρο πατέρα της, Erik Heller, ενσαρκώνει ο Joel Kinnaman. Επιπλέον, το cast συμπληρώνει η Mireille Enos ως Marissa Wiegler, μία ενεργή πράκτορα της CIA που θα δυσκολέψει, ακόμα περισσότερο, τους δύο πρωταγωνιστές.

Ποια είναι η γνώμη σας για την ανανέωση; Πιστεύετε ότι την άξιζε; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.