Το έριξε στο…crossfit ο Μέστο

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Τζαντομένικο Μέστο δεν παίζει πια ποδόσφαιρο, αλλά έχει βρει άλλους τρόπους να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Τζαντομένικο Μέστο δεν παίζει πια ποδόσφαιρο, αλλά έχει βρει άλλους τρόπους να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση. 

Ο Ιταλός, όπως τόνισε στην εφημερίδα της Νάπολι, Il Mattino, ασχολείται πλέον με το crossfit και το σώμα του από ποδοσφαιριστή πλέον θυμίζει περισσότερο body builder.

«Έχω παθιαστεί με αυτό το σπορ, την ώρα που ψάχνομαι για το τι θα κάνω στη συνέχεια. Είμαι σε επαφή με την Τζένοα για συνεργασία μεταξύ άλλων, θα ήθελα μία διοικητική θέση. Μου αρέσει να είμαι στο γήπεδο, αλλά όχι σε ρόλο προπονητή», είπε ο Μέστο, ενώ για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τους «πράσινους» τόνισε:

«Δεν έπαιζα για λίγο καιρό και εκεί ήταν προπονητής ο Στραματσόνι. Ήθελαν έναν αριστερό μπακ και η μεταγραφή έγινε γρήγορα. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από το ιταλικό, αλλά ήθελα μία εμπειρία στο εξωτερικό πριν αποσυρθώ. Από πλευράς ποιότητας ζωής ήταν μία εξαιρετική εμπειρία, πέρασα πολύ καλά και όταν μπορώ επιστρέφω στην Αθήνα γιατί ευχαριστήθηκε και η οικογένειά μου. Μετά δεν βρήκα κάποια άλλη καλή ευκαιρία, αλλιώς θα συνέχιζα με προθυμία να αγωνίζομαι, ακόμα και στην Ελλάδα. Σίγουρα το επίπεδο είναι πιο πίσω σε σχέση με την Ιταλία, αλλά φτάσαμε ακόμα και μέχρι το Γιουρόπα Λιγκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.