
Τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Ιωνικού έκαναν οι Εμανουέλ Κριστόρι και Χουάν Μανουέλ Σάλτο στην ιστοσελίδα της νικαιώτικης ΠΑΕ. Αμφότεροι εμφανίστηκαν ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Νεάπολης και τόνισαν πως θα τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.
Ο Σάλτο είπε: "Έίμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον Ιωνικό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ για να καταφέρει να σωθεί. Αγωνίζομαι στη θέση του κεντρικού χαφ και μου αρέσει με τις πάσες μου να βοηθάω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Εχω μιλήσει με τον προπονητή και τον πρόεδρο, μου έχουν πεί τι θέλουν απο μένα και είμαι έτοιμος να δώσω ότι μπορώ για να ευχαριστήσω τον κόσμο μας και να τους κάνω χαρούμενους".
Από την πλευρά του, ο Κριστόρι τόνισε: "Γνωρίζω και τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή και αυτό που θέλω να πω είναι ότι επέστρεψα για να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Αγωνίζομαι στη θέση του επιθετικού και στόχος μου είναι με τα γκολ μου αλλά και γενικά με το παιχνίδι μου να βοηθήσω τον σύλλογο που με εμπιστεύτηκε".
Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Κανονικά προπονήθηκαν οι Γιόνδης, Σιδέρης και Ευαγγελάτος. Το Σάββατο οι παίκτες του Στράτου Βουτσακέλη θα πραγματοποιήσουν χαλάρωμα στο γήπεδο της Νεάπολης.
(
8/1 19:52)