Match Center
Τα Novacinema παρουσιάζουν το «Book Club»: Γιορτάζουμε τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου με σπουδαίες ταινίες που βασίστηκαν σε διάσημα βιβλία, καθημερινά, με δύο ταινίες back-to-back!
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, το Novacinema2 παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες ταινίες που βασίστηκαν σε διάσημα βιβλία.
Λάμψη Hollywood με τη ρομαντική κωμωδία «Asteroid City» με τους Tom Hanks, Scarlett Johansson στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!
Λάμψη Hollywood έρχεται αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου (22:00) στο Novacinema1 με τη ρομαντική κωμωδία «Asteroid City» (2023, διάρκειας 101’) με τους Tom Hanks, Scarlett Johansson σε σκηνοθεσία του Οσκαρικού Wes Anderson στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!
Novasports: Πλούσιο θέαμα με Πανσερραϊκός – ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης, τις «μάχες» Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λεβερκούζεν, την αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ, αντιπάλου του ΠΑΟΚ και το πρώτο Major τουρνουά γκολφ!
Περισσότερους από 45 LIVE αγώνες από 12 έως 15 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports.
Novacinema: Έρχεται το μεγάλο φινάλε του «The Good Doctor» και οι νέες συναρπαστικές σειρές «Platform 7», «The Irrational» και «The Killing Kind»!
Το Novacinema4 θα καθηλώσει τους λάτρεις σειρών με τον 7ο και τελευταίο κύκλο της ιατρικής δραματικής σειράς «The Good Doctor» (από την Τετάρτη 10/4).
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.