Αντίο με ευχαριστώ από τον Σαμαρά

Ομιλία του Γιάννη Σαμαρά είχε σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και όχι προπόνηση. Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ ευχαρίστησε τους παίκτες της ομάδας για την χαρά της παραμονής στην κατηγορία!

Ομιλία του Γιάννη Σαμαρά είχε το πρόγραμμα της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και όχι προπόνηση. Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ ευχαρίστησε τους παίκτες της ομάδας για την χαρά της παραμονής στην κατηγορία!

Αναλυτικά ο τεχνικός διευθυντής των Κρητικών είπε στους παίκτες : 

“Πριν εφτά – οκτώ μήνες που ξεκινήσαμε μαζί είχαμε έναν στόχο. Τον πετύχαμε. Μέσα σε αυτό το διάστημα περάσαμε πολλά. Εύκολα και δύσκολα. Τα περισσότερα δύσκολα, αλλά μείναμε ενωμένοι. Δε χάσαμε ποτέ όμως την πίστη μας και τον προορισμό μας. Στο τέλος δικαιωθήκαμε. Το σημαντικό από αυτή την προσπάθεια είναι να κρατήσουμε τα θετικά και μέσα από αυτά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Σε αυτούς τους εφτά μήνες, κάθε πρωί σηκωνόμουν και προσπαθούσα να μη σκέφτομαι αρνητικά. Ήθελα να έχω θετική σκέψη. Το σημαντικό είναι να έχουμε σταθερά συναισθήματα και να μην παρασυρόμαστε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτό το επτάμηνο. Ακόμα και τα παιδιά που θα φύγουν, να ξέρετε ότι θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Καλό καλοκαίρι σε όλους.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.