Αποκλειστικό: Μετακομίζει στη Φερεντσβάρος ο Φουντούλης

Στη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης θα συνεχίσει την καριέρα του ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Novasports.gr.
Ορέστης Συντελής
09/06/2019 • 23:11
Ο Γιάννης Φουντούλης
  • shares
Στη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης θα συνεχίσει την καριέρα του ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Novasports.gr.

Ο διεθνής περιφερειακός μετά από 10 χρόνια στον αγαπημένο του Ολυμπιακό και συνολικά 19 τίτλους, έχει πάρει την απόφαση να δοκιμάσει την εμπειρία του εξωτερικού, μιας και έχει συμφωνήσει προφορικά με την Φερεντσβάρος. Οι Ούγγροι από την αρχή της χρονιάς είχαν δείξει την έντονη επιθυμία να εντάξουν τον Φουντούλη στο έμψυχο δυναμικό τους και πριν λίγο καιρό εξέφρασαν με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους.Κατέθεσαν στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας μία άκρως δελεαστική (από οικονομικής πλευράς) πρόταση, την οποία ο διεθνής πολίστας αποδέχθηκε, παρότι στη μέση υπήρχαν αρκετοί παράγοντες. Όπως η σύζυγος του και η μόλις ενός έτους κόρη του. Κατάφερε, όμως, να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, αφού λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα, ο Φουντούλης θα βρίσκεται πολύ συχνά στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση δίπλα στη οικογένεια του.

Επιπλέον, ο 31χρονος πολίστας είχε να ζυγίσει και το συναισθηματικό κομμάτι, αφού ουδέποτε έκρυψε το δέσιμο του με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, τόσο η εξαιρετική πρόταση της Φερεντσβάρος, όσο και η επιθυμία να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, τον έκαναν να πει το «ναι» στους νέους πρωταθλητές Ευρώπης. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα