Γενηδουνιάς: "Είχαμε ψυχή"

Στο νικητήριο γκολ που χρωστούσε στην ομάδα όπως δήλωσε ο ίδιος στάθηκε ο Κώστας Γενηδουνιάς.
08/06/2019 • 03:41
Γενηδουνιάς: "Είχαμε ψυχή"
  • shares
Στο νικητήριο γκολ που χρωστούσε στην ομάδα όπως δήλωσε ο ίδιος στάθηκε ο Κώστας Γενηδουνιάς. Ο "χρυσός" σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με την Προ Ρέκο που βρήκε δίχτυα 38 δεύτερα πριν το φινάλε τόνισε επίσης την ψυχή που έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Έπρεπε να κάνουμε μια μεγαλειώδη εμφάνιση για να περάσουμε και να κερδίσουμε μια ομάδα σαν τη Ρέκο. Φάνηκε πως το θέλαμε πολύ. Αυτοί έχουν την πίεση εμείς, το θέλαμε. Εμείς είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και δεν έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Αυτό τους στοίχισε.

Πάθος, ενέργεια και αυτοπεποίθηση μας έδωσαν τη νίκη. Το χρωστούσα στην ομάδα μου και στον εαυτό μου. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος. Στοίχησα τρία γκολ στην άμυνα στην ομάδα μου. Έχουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε. Μπαίνουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Η ομάδα έχει ψυχή».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.