Μαρκόπουλος: «Κερδίσαμε πιο εύκολα από ότι πιστεύαμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και τη νίκη επί της Λιμόζ εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ενώ παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να είναι τόσο εύκολη η επικράτηση της ομάδας του.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και τη νίκη επί της Λιμόζ εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ενώ παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να είναι τόσο εύκολη η επικράτηση της ομάδας του. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη συγκέντρωση που είχαν. Πίστεψαν πάρα πολύ ότι μπορούν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Φτάσαμε αρκετά πιο εύκολα στη νίκη από ότι πιστεύαμε, βλέποντας το ρόστερ της αντιπάλου. Οι 23 ασίστ και με αυτό τον αντίπαλο και τα ριμπάουντ, δείχνουν ότι είχαμε συγκέντρωση. Βγάλαμε καλές ενέργειες στην επίθεση και όταν βρήκαμε τα ελεύθερα σουτ, ανοίξαμε τη διαφορά και με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες πίστεψαν ακόμα περισσότερο στη νίκη. Υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να διορθώσουμε, κυρίως στο τεχνικό κομμάτι». 

Για το αν ήταν επιλογή να πάει το παιχνίδι σε υψηλό σκορ: 
«Ποτέ δεν είναι επιλογή. Τα παιχνίδια έρχονται και είναι ανάλογα με το ρυθμό. Υπάρχουν ορισμένες ιδιομορφίες στην ομάδα. Όταν είδαμε το στυλ που ήθελαν να εφαρμόζουμε, προσπαθήσαμε να βρούμε ελεύθερα σουτ και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η διαφορά. Επαιζαν επιθετική άμυνα και μας έδιναν μία κίνηση στο καλάθι». 

Για το αν θεωρεί ότι η Λιμόζ έχει μείνει εκτός πρόκρισης: «Στην πρώτη φάση κι εμείς θεωρηθήκαμε εκτός πρόκρισης… Αν δεν αποδειχθεί και μαθηματικά δε μπορείς να το πεις. Αυτές οι ομάδες έχουν φτιάξει ρόστερ για την Ευρωλίγκα. Εχουν καλούς παίκτες που στην καλή τους μέρα μπορούν να σκοτώσουν οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το αν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup είναι λύτρωση για τον αποκλεισμό στο Κερατσίνι: «Δεν έχει καμία σχέση καμία νίκη, με το στόχο του Κυπέλλου. Εκείνο ήταν ένας στόχος που χάθηκε. Τώρα είναι άλλοι οι στόχοι…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.