Επίσκεψη αγάπης από τον ΠΑΟΚ

Την παιδοογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ στήριξε για ακόμα μία χρονιά ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδη, με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τον Φρανκ Άρνεσεν αλλά και τους Στέφανο Αθανασιάδη, Αλέξανδρο Τζιόλη, Γιώργο Τζαβέλλα και Στέλιο Κίτσιου να πραγματοποιούν επίσκεψη.

Την παιδοογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ στήριξε για ακόμα μία χρονιά ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδη, με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τον Φρανκ Άρνεσεν αλλά και τους Στέφανο Αθανασιάδη, Αλέξανδρο Τζιόλη, Γιώργο Τζαβέλλα και Στέλιο Κίτσιου να πραγματοποιούν επίσκεψη.

Αναλυτικά ο ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Αυτή ήταν μια επίσκεψη διαφορετική. Η περίοδος των γιορτών μπορεί να πέρασε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχός του δείχνουν εμπράκτως ότι παραμένουν δίπλα στην κοινωνία και ιδιαίτερα το πιο ευαίσθητο κομμάτι της.

Η πτέρυγα της παιδοογκολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ δημιουργήθηκε χάρη στην κληρονομιά που άφησε μετά τον απροσδόκητο θάνατό του ο Γιώργος Παντελάκης, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος παράγοντας στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τον οποίο υπηρέτησε σχεδόν 40 χρόνια και τον έφερε ως στην κορυφή της Ελλάδας.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο προσφοράς στην κοινωνία, στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συγκεκριμένη κλινική, η οποία χάρη στην προσφορά του θα παραμείνει στελεχωμένη με δύο παιδοχειρούργους, η καθημερινή προσφορά των οποίων είναι ανεκτίμητη για τις ζωές των μικρών παιδιών.

Η διευθύντρια της κλινικής κυρία Μαρία Χατζηστυλιανού και η κυρίαΑρτεμις Ασλανίδου, πρόεδρος του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Λάμψη», αφού ξενάγησαν την αποστολή του Δικέφαλου στους καταπληκτικούς χώρους που έχουν δημιουργηθεί για τα παιδιά και τις οικογένειές τους εξέφρασαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Ιάκωβο Αγγελίδη τις ευχαριστίες τους για την προσφορά του Δικεφάλου και το γεγονός ότι και χάρη και στον ΠΑΟΚ οι οικογένειες των παιδιών μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης , Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Τζαβέλλας και Στέλιος Κίτσιου, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου κ. Φρανκ Αρνεσεν που επίσης επισκέφτηκε το ΑΧΕΠΑ μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ήρωες της ζωής, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, υπέγραψαν αυτόγραφα, ωστόσο το σημαντικότερο ίσως μήνυμα μετέφερε ο επί τέσσερις δεκαετίες πιστός στο καθήκον γιατρός της κλινικής κ. Θεοδότης Παπαγεωργίου λέγοντας με συγκίνηση ότι «εμείς εδώ, δεν δεχόμαστε την ήττα»!

Μήνυμα που χαρακτηρίζει όλους όσους εργάζονται ακούραστα προσφέροντας καθημερινά τις υπηρεσίες τους για τα παιδιά που δίνουν τη δική τους ξεχωριστή μάχη για τη ζωή. Το σίγουρο είναι ότι, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.