Με αυτοπεποίθηση στους… τελικούς!

Μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη (1/4) ο ΑΟΞ ετοιμάζεται για την τελική τετράδα των αγώνων του πρωταθλήματος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση

Δύο πολύ σπουδαία πράγματτα πέτυχε ο ΑΟΞ την Κυριακή των Βαΐων (1/4) στη Νέα Σμύρνη. Αφενός δεν έχασε από τον άμεσο ανταγωνιστή του για μια θέση στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης του πίνακα της Λίγκας, Πανιώνιο, κι αφετέρου ξεπέρασε ανώδυνα το ζήτημα της απόκτησης ρυθμού, μετά τη μεγάλη σε διάρκεια διακοπή του πρωταθλήματος που προηγήθηκε.

Ο βαθμός κόντρα στους «κυανέρυθρους» διατήρησε την Ξάνθη στην πέμπτη θέση του πίνακα, έστω και με… συγκάτοικο, τον Αστέρα Τρίπολης. Κράτησε, δε, σε απόσταση τον Πανιώνιο, που ακολουθεί με δύο πόντους διαφορά, όπως και πριν το μεταξύ των δύο μονομάχων παιχνίδι. 
Πλέον, ο ΑΟΞ ετοιμάζεται για την τελική τετράδα των αγώνων πρωταθλήματος, για τους τέσσερις τελικούς, όπως χαρακτηριστικά λένε στα Πηγάδια, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπροστά της είναι ο εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15/4), στον οποίο το τρίποντο είναι μονόδρομος, αν θέλει η Ξάνθη να διατηρηθεί σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου. Από τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, τα δύο είναι ιδιαίτερα δύσκολα, καθώς αντίπαλοι είναι ο ΠΑΟΚ (28η αγωνιστική) και ο Παναθηναϊκός (30ή αγωνιστική) εκτός έδρας, ενώ την 29η αγωνιστική ο ΑΟΞ υποδέχεται την ΑΕΛ. 

Βεβαίως, τα πράγματα δεν είναι… ρόδινα και για τους αντιπάλους της Ξάνθης στη μάχη της κατάληψης της πέμπτης θέσης στον πίνακα, οπότε είναι σημαντικό ότι οι Θρακιώτες μπαίνουν στην τελική ευθεία με ανεβασμένη διάθεση, έτοιμοι να παλέψουν με καλές προϋποθέσεις για τον τελευταίο στόχο της σεζόν.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.