Στα άκρα ο Πεπ με τους Βαυαρούς

Άσχημη τροπή φαίνεται να παίρνει η σχέση του Πεπ Γκουαρντιόλα με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις για τις υποδείξεις του.

Άσχημη τροπή φαίνεται να παίρνει η σχέση του Πεπ Γκουαρντιόλα με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις για τις υποδείξεις του. Το γερμανικό περιοδικό «Kicker» αναφέρει πως ο Καταλανός τεχνικός έστειλε στους παίκτες του ένα e-mail, στο οποίο έχει οδηγίες για τη διατροφή τους, το βραδινό ωράριο και τις μετακινήσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Γκουαρντιόλα θέλει από τους παίκτες του να τον ενημερώνουν για τα ταξίδια τους και να χάσουν τα περιττά κιλά τους, άμεσα. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου είναι εμφανώς εκνευρισμένοι με τις υποδείξεις του προπονητή τους και φέρονται να είναι αποφασισμένοι να μην τηρήσουν τα όσα τους υπαγόρευσε στο συγκεκριμένο e-mail. Τέλος, οι Γερμανοί αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να φουντώσει τις προσεχείς ημέρες η κόντρα του Γκουαρντιόλα με τους παίκτες του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.