Δεν υπάρχει ούτε …δέκατο για χάσιμο

O Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τις κινήσεις της Pan Asia και το τι πρέπει να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Παναθηναϊκός …καίγεται, οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και χρειάζονται άμεσα χρήματα για να αποπληρωθούν οφειλές και να παραμείνει ο σύλλογος στην κατηγορία. Το πρόβλημα επιβίωσης των Πράσινων έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί…χθες, καθώς πλέον δεν υπάρχει ούτε …δευτερόλεπτο για χάσιμο.
 
Θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να ξεκαθαρίσει η ιστορία με το ενδιαφέρον της Pan Asia για τον Παναθηναϊκό. Ασφαλώς και είναι θετικό για το κλαμπ ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και ακόμα πιο θετικό το γεγονός ότι δημοσιοποιούνται λίγα πράγματα και δεν ακούγονται …τρέλες. 

Ο Πιεμπονγκσάντ και οι συνεργάτες του δεν υποσχέθηκαν μπάτζετ …Τσέλσι, ούτε δεσμεύτηκαν προς τους φίλους του Παναθηναϊκού άμεση …εκτόξευση του συλλόγου και επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων. 

Χωρίς να γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για τους υποψήφιους επενδυτές και τις προθέσεις τους και διατηρώντας μια επιφυλακτική στάση για ένα fund που δεν έχει αναλύσει το πλάνο που έχει για το σύλλογο, το πρώτο πράγμα που έχει φανεί είναι ότι υπάρχει γνώση για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και – εξ’ αρχής – διάθεση για να επιλυθούν. 

Γίνονται αρκετά βήματα αθόρυβα – όπως πρέπει σε μια σοβαρή διαπραγμάτευση – και ο χρόνος θα δείξει αν τελικά θα υπάρξει happy end σε αυτή την ιστορία για το ταλαιπωρημένο Τριφύλλι και αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. 

Όμως μέχρι να δούμε την οριστική εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να παλεύει με τα …κύματα και τα «ανοιχτά μέτωπα» που αντιμετωπίζει ο σύλλογος είναι πολλά. 

Η λύση είναι μια. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα χρειαστεί να αποπληρώσει άμεσα τις οφειλές που είναι στο «κόκκινο» και να διατηρήσει το κλαμπ με …μπουκάλα οξυγόνου μέχρι να υπάρξει κάποια στιγμή διάδοχη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.