Κίτρινη και κόκκινη περηφάνια

Σίγουρα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι γιατί η Ενωση έγινε η πρώτη ομάδα εντός συνόρων που έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού, αλλά και οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να νιώθουν εξίσου περήφανοι γιατί είδαν τους παίκτες του Σίλβα να παλεύουν μέχρι το τέλος αν και είχαν σημαντικό αριθμητικό μειονέκτημα.

Σίγουρα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι γιατί η Ενωση έγινε η πρώτη ομάδα εντός συνόρων που έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού, αλλά και οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να νιώθουν εξίσου περήφανοι γιατί είδαν τους παίκτες του Σίλβα να παλεύουν μέχρι το τέλος αν και είχαν σημαντικό αριθμητικό μειονέκτημα.

Ηταν ένα ντέρμπι για το οποίο μπορείς να μιλάς για ώρες. Σίγουρα οι περισσότεροι θα ασχοληθούν με τη διαιτησία και άλλοι με τις δηλώσεις που έγιναν μετά το ματς.  Αρκετοί θα σταθούν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και τι έγινε εντός και εκτός γραμμών στα 90 λεπτά. Αναμφισβήτητα ήταν ένα ντέρμπι που θα μας μείνει χαραγμένο και θα το αναφέρουμε τα επόμενα χρόνια.

Αν κάποιος θέλει να δει αν ο διαιτητής έπαιξε ρόλο ή όχι, στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, μπορεί να δει τα στιγμιότυπα από το Novasports.gr. Η άρτια τηλεοπτική κάλυψη του ντέρμπι από τα κανάλια Novasports δεν αφήνει ερωτηματικά. Ολοι μπορούμε να δούμε που είχε δίκιο και που άδικο ο διαιτητής. Επίσης όλοι μπορούν να δουν από το Novasports.gr τις δηλώσεις των Μελισσανίδη, Θεοδωρίδη, Κασάμι, οι οποίες θα συζητηθούν περισσότερο από αυτές των Μπαρμπόσα, Αραβίδη.

Οσο για το αγωνιστικό; Εκεί ο καθένας μπορεί να δει κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Για παράδειγμα κάποιοι θα επιδοκιμάσουν την τακτική της Ενωσης να παραμείνει πίσω από την μπάλα μετά το 1-0. Θα το επιδοκιμάσουν γιατί αυτή η τακτική διατήρησε το 1-0 μέχρι το τέλος και έφερε στην ΑΕΚ τους τρεις βαθμούς και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη κάποιοι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα προβληματιστούν για την ατολμία της ομάδος τους αν και αγωνιζόταν με δύο παίκτες περισσότερους. Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός στο διάστημα που αγωνιζόταν με 10 παίκτες έναντι 11 της ΑΕΚ, είχε περισσότερες τελικές, αλλά η Ενωση είχε πιο… σημαντικές. Επίσης είναι αλήθεια πως οι “ερυθρόλευκοι” ακόμα και όταν έμειναν με εννιά δεν ταμπουρώθηκαν πίσω και με πίστη κυνήγησαν την ισοφάριση, χωρίς να το καταφέρουν, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν κλειστεί… περισσότερο πίσω με σκοπό να “καθαρίσουν” τις φάσεις και να διατηρήσουν το μηδέν.

Το σκορ μπορεί να προκαλέσει προβληματισμό στον Ολυμπιακό και περηφάνια στην ΑΕΚ, αλλά η εικόνα του αγώνα μπορεί να προκαλέσει προβληματισμό στους “κιτρινόμαυρους” και περηφάνια στους “ερυθρόλευκους”. Ο καθένας διαλέγει ό,τι τον συμφέρει… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.