Πλευρίτου:"Συγγνώμη"

Η Ελευθερία Πλευρίτου ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για τη δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό. Εμείς σαν novasports.gr τους λέμε απλά: "Ευχαριστούμε"
28/07/2018 • 17:34
Η Πλευρίτου
  • shares
Τα κορλιτσια του πόλο μας κάνουν συνεχώς υπερήφανους είτε με τις συλλογικές είτε με τις εθνικές τους επιτυχίες. Ωστόσο είναι τόσο μεγάλη η ευθύνη που νιώθουν αγωνιζόμενες με το γαλανόλευκο σκουφάκι που ακόμα και η δεύτερη θέση στην Ευρώπη της αφήνει ανικανοποίητες. 

Γι' αυτό άλλωστε και με δηλώσεις από τη Βαρκελώνη η Πλευρίτου συγκίνησε νιώθοντας την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την ήττα στον τελικό. Φευ! Ευχαριστούμε κοριτσάρες για όσα προσφέρετε είναι η απάντηση του novasports.gr. H "συγγνώμη" οφείλεται εν πολλοίς και στα όσα τραγικά συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.
 
«Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του με μια μεγάλη διάκριση για την ομάδα μας που φέρνει θετικούς οιωνούς και φιλοδοξίες για το μέλλον. Η δυναμική της ομάδας κρίνεται από την όλη πορεία της στη διοργάνωση και όχι από ένα παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή απόδοση στα δύσκολα παιχνίδια αν και ξέρουμε ότι στον τελικό θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε», δήλωσε μετά το ματς, για να προσθέσει με ανάρτησή της στα social media.
 
«Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τον τελικό μας στόχο!! Δεύτερες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών!! Δυστυχώς στον τελικό δεν ήταν η μέρα μας, δεν παίξαμε όπως μπορούμε!! Ελπίζουμε να χαρίσαμε κάποια χαμόγελα και ελπίδες στους συνανθρώπους μας, πίσω στην Ελλάδα, που πλήττονται από απώλειες και στεναχώρια. Τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν αν βοηθάμε όλοι μαζί, όπως και κάνουμε τις τελευταίες μέρες!! Όμως να θυμάστε το ατσάλι όσο το χτυπάς γίνεται πιο δυνατό!!! Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και θα προσπαθούμε να το δείχνουμε συνεχώς!! Αυτή η χώρα και αυτός ο λαός έχουν μάθει να αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!»
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους