Τερζής: «Είναι παιδιά με προσωπικότητα»

Ο Απόστολος Τερζής ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στη Ριζούπολη και την επιστροφή στις νίκες.

Ο Απόστολος Τερζής ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στη Ριζούπολη και την επιστροφή στις νίκες.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα. Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Το τελευταίο διάστημα είχαμε προβλήματα, μετά τα άσχημα αποτελέσματα που φέραμε και την αποχώρηση του προπονητή. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και αγωνιστήκαμε για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και να αλλάξουμε την κατάσταση. Μπράβο στα παιδιά και ευελπιστούμε με την έλευση του νέου προπονητή να αλλάξει εντελώς η κατάσταση προς το καλύτερο».

Για την διαχείριση της ομάδας:
«Εγώ με τα παιδιά γνωριζόμαστε εδώ και τέσσερις μήνες. Τα παιδιά λειτούργησαν σαν επαγγελματίες, δούλεψαν πολύ καλά στην προπόνηση. Δεν μπορέσαμε να δούμε πολλά ματς του Απόλλωνα, ωστόσο σταθήκαμε σε αυτό κόντρα στον ΟΦΗ. Θέλαμε να χτίσουμε πάνω στα αδύναμα στοιχεία του Απόλλωνα. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί το πρόσωπο που έδειξαν όλη την εβδομάδα αλλά και μέσα στο παιχνίδι, δείχνει ότι είναι παιδιά με προσωπικότητα».

Για τον τραυματισμό του Γκαρσία:
 «Δέχτηκε ένα χτύπημα από το πρώτο μέρος, δούλεψε με τους φυσικοθεραπευτές στο ημίχρονο. Είχαμε συνεχείς επικοινωνία στο δεύτερο και όταν άρχισε να βαραίνει το πόδι αποχώρησε με αλλαγή».

Για το αν είναι ικανοποιημένος:
«Η ικανοποίηση είναι τεράστια. Γνωρίζω την ευθύνη που έχω και σε ποια ομάδα είμαι. Θέλω να βάλω ένα λιθαράκι στο να γυρίσει η κατάσταση. Τα γνωρίζω τα παιδιά εδώ και 4 μήνες. Με βοήθησαν πάρα πολύ όπως και οι συνεργάτες μου αυτή την εβδομάδα, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα».

Για τον νέο προπονητή:
«Ενημέρωση έχουμε, ωστόσο η επίσημη ενημέρωση θα έρθει από την ΠΑΕ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.