Ξέσπασμα Ντιέγκο εναντίον Ρίβερ και Conmebol

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα καταφέρθηκε εναντίον της Ρίβερ Πλέιτ αλλά και της Συνομοσπονδίας της Ν. Αμερικής μετά τον ορισμό του δεύτερου τελικού του Λιμπερταδόρες για τη Μαδρίτη.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα καταφέρθηκε εναντίον της Ρίβερ Πλέιτ αλλά και της Συνομοσπονδίας της Ν. Αμερικής μετά τον ορισμό του δεύτερου τελικού του Λιμπερταδόρες για τη Μαδρίτη.

Η ρεβάνς του superclasico που θα κρίνει την πρωταθλήτρια Ν. Αμερικής ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και ο θρυλικός Αργεντινός, κατηγόρησε τους «μιγιονάριος» για τη μη διεξαγωγή του ματς στο «Μονουμεντάλ», αλλά και τους ιθύνοντες για την …μετακόμισή του στην Ευρώπη.

«Είμαι θυμωμένος και παρ’ όλο που σέβομαι την Ρίβερ και τον τεχνικό της, θα ήθελα να ρωτήσω την επόμενη φορά που θα παίξει η Ρίβερ στην έδρα της Μπόκα πώς θα μπει ο προπονητής Γκαγιάρδο και οι παίκτες στο γήπεδο;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Μαραντόνα, ενώ στην συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον της Conmebol και της ομοσπονδίας της Αργεντινής, ρίχνοντας «βέλη» και στον πρόεδρο της χώρας και παλαιό πρόεδρο της Μπόκα, Μαουρίτσιο Μάκρι:

«Πώς διάολο θα γίνει αν θέλω να πάρω την οικογένειά μου και να δει το Ρίβερ – Μπόκα; Πρέπει να πάω στη Μαδρίτη; Τι είμαστε; Έχουμε όλοι τα λεφτά του Μάκρι; Ξέρετε πόσο κοστίζει; Ας φρόντιζαν την ασφάλεια για να γίνει το ματς στο γήπεδο της Βέλεζ. Αυτοί είναι η μάστιγα του ποδοσφαίρου. Τι να πει ο Ντομίνγκες (σ.σ.: πρόεδρος της Conmebol) για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο; Μη μου πείτε ότι ο Τσίκι Τάπια (σ.σ.: πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αργεντινής), με αυτό το προγούλι που έχει μπορεί να μιλήσει για μπάλα!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.