Το αδιαχώρητο στην μπουτίκ με Βιεϊρίνια, Πέλκα και Μπίσεσβαρ (pics)

Οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ δεν σταματούσαν να υπογράφουν αυτόγραφα, να βγαίνουν φωτογραφίες και να ποζάρουν στους φίλους του Δικεφάλου που κατέκλυσαν την μπουτίκ της ομάδας

Πρώτος στην μπουτίκ έφτασε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Και με το που έκανε την εμφάνισή του στον χώρο έγινε αντιληπτό το τι θα ακολουθήσει. Ο κόσμος που ήδη είχε συγκεντρωθεί άρχισε να ακολουθεί τον παίκτη του ΠΑΟΚ και να συγκεντρώνεται γύρω από τον μεγάλο πάγκο όπου θα υπέγραφαν τα αυτόγραφα και θα έβγαιναν φωτογραφίες.

Με μικρή χρονική απόσταση ακολούθησαν ο Βιεϊρίνια και ο Πέλκας. Σχηματίστηκαν αμέσως “ουρές”.

Φίλοι της ομάδας κάθε ηλικίας πλησίαζαν τον χώρο ώστε να βγούνε μια φωτογραφία. Οι selfies έδιναν κι έπαιρναν, τα αυτόγραφα επίσης. Οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν να υπογράφουν για ώρα.

Υπέγραφαν σε φωτογραφίες, σε σημαίες, σε αφίσες και η αλήθεια είναι ότι έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό στις πόζες ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του κόσμου. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν όψει και των γιορτών έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει ακόμη πιο κοντά στους παίκτες και αυτοί, με τη σειρά του, εισέπραξαν με τον καλύτερο τρόπο, την αγάπη του κόσμου. 

Ο Δημήτρης Πέλκας, στο περιθώριο της εκδήλωσης είπε: “Είναι μεγάλη χαρά για μας που δίνουμε χαρά στον κόσμο γιατί κι εμείς μικροί ψάχναμε να βρούμε συνέχεια ποδοσφαιριστές να βγούμε φωτογραφίες, να πάρουμε αυτόγραφα. Σίγουρα μας αρέσει πολύ και ελπίζουμε να τους δίνουμε έτσι συνέχεια χαρές”. 
Για τη χρονιά που φεύγει και για αυτή που έρχεται, είπε: “Εχουμε μια πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτή τη χρονιά που φεύγει με την κατάκτηση του Κυπέλλου και το ότι είμαστε αυτή τη στιγή πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι πραγματικά να κάνουμε το νταμπλ αυτή τη σεζόν και να είμαστε χαρούμενοι και διπλά ευτυχισμένοι”.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.