Η Φενέρ πάει να χαλάσει τη…δουλειά της Μίλαν με τον Φάμπρεγκας

Η Μίλαν είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο με τον Σεσκ Φάμπρεγκας αποκτώντας τον ως ελεύθερο, την ίδια ώρα που η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε συνομιλίες με την ομάδα του, την Τσέλσι.

Η Μίλαν είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο με τον Σεσκ Φάμπρεγκας αποκτώντας τον ως ελεύθερο, την ίδια ώρα που η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε συνομιλίες με την ομάδα του, την Τσέλσι.
Ο Ισπανός μέσος έχει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο έχει μικρή συμμετοχή.
Οι «ροσονέρι» δεν έχουν κρύψει το ενδιαφέρον τους για τον 31χρονο μέσο, αλλά το Financial Fair Play, δεν τους επιτρέπει να κάνουν υπερβάσεις.  

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, η Μίλαν έχει ξεκαθαρίσει στον Φάμπρεγκας ότι θα τον αποκτήσει μόνο ως ελεύθερο, οπότε κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, είτε το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του, είτε τώρα εάν πείσει την Τσέλσι να τον αφήσει να πάει ως δανεικός στους «ροσονέρι».

Εδώ μπαίνει στη…μέση η Φενέρ που είναι έτοιμη να πληρώσει κάποιο ποσό στην Τσέλσι για να αποκτήσει τον Ισπανό μέσο και μάλιστα σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.