Τεννές: “Όταν δεν κερδίζεις αυτά τα ματς, τα πράγματα δυσκολεύουν”

Ματς σαν κι αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό, πρέπει να τα παίρνεις αν θες να παραμείνεις στην κατηγορία, όπως είπε ο Μπάμπης Τεννές μετά το 0-0 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. "Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο" ανέφερε με τη σειρά του ο Τζιουζέπε Σανίνο.

Ματς σαν κι αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό, πρέπει να τα παίρνεις αν θες να παραμείνεις στην κατηγορία, όπως είπε ο Μπάμπης Τεννές μετά το 0-0 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. “Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο” ανέφερε με τη σειρά του ο Τζιουζέπε Σανίνο. 

Αναλυτικά οι δηλώωσεις Τεννέ:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη που θα μας έδινε καλύτερη προοπτική για την σωτηρία της ομάδας. Δεν έχω μεγάλο παράπονα από τα παιδιά, προσπάθησαν πολύ. Με στεναχώρησε ότι δεν τελειώσαμε κάποιες φάσεις. Μια καλή πάσα ή μια γρήγορη σκέψη θα μας είχαν φέρει μπροστά στο σκορ. Δεν έχουμε επιλογή από το να προσπαθούμε αλλά όταν δεν κερδίζεις τέτοια ματς τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Εάν δεν κερδίζουμε θα βρισκόμαστε πιο κοντά στον υποβιβασμό. Ειπα στους παίκτες ότι δεν μας αξίζει η θέση που βρισκόμαστε. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί θα επεκταθώ και στο θέμα της διαιτησίας», είπε αρχικά. 

Για την απόδοση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Μπάγιτς: «Ήταν πάρα πολύ καλός ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Μάζεψε όλα τα στημένα, στο οποίο έχουμε και εμείς ευθύνη. Υπήρχαν όμως και πάικτες εκτός από τον τερματοφύλακα που… έβγαλαν τη μπάλα πάνω από τη γραμμή. Είναι και δική μας επιπολαιότητα». 

Για την κακή ψυχολογία που δημιουργείται: «Το άσχημο αποτέλεσμα φέρνει στεναχώρια μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό που εγώ είδα αλλά και επειδή μιλήσαμε με τα παιδιά… τους είπα ότι πρέπει να παλέψουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι το τέλος». 

Για την αποδυνάμωση του ρόστερ: «Είχαμε την περίπτωση του Τριάδη, του Σικαμπάλα. Είχαμε και τον Ελ Χέλβε που έφυγε για την εθνική του ομάδα. Αρχίζουμε και μαζευόμαστε πάλι, κάναμε μερικές προσθήκες και από εδώ και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε ένα ματς με τη φανέλα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σανίνο: 

«Αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντικό. Το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν αυτό όμως που θέλαμε αλλά πρέπει να πιστέψουμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο στα υπόλοιπα ματς της σεζόν. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και σκληρά και πιστεύω πως θα παραμείνουμε στην Σούπερ Λίγκα», ανέφερε. 

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ναι. Χάσαμε τον Ζησόπουλο και μας… χάλασε η αμυντική λειτουργία. Το σημαντικό ήταν να μην χάσουμε το παιχνίδι. Με πολύ δουλειά νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.