Δυνατά φιλικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα ταξιδέψει σε αρκετά σημεία στον κόσμο και θα δώσει δυνατά φιλικά,

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί το καλοκαίρι στην Κίνα, τη Σιγκαπούρη την Ουαλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα δώσουν αρκετά φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο αυτό ώστε αφενός να δουν τις δυνάμεις τους, αφετέρου να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο εκτός Αγγλίας να παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά. 

Η ομάδα του Σόλσκιερ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ίντερ στις 20 Ιουλίου στο εθνικό στάδιο της Σιγκαπούρης ενώ στις 25 η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί στη Σαγκάη για να κοντραριστεί με την Τότεναμ. Οι παίκτες της Μάντσεστερ θα επιστρέψουν στην Ευρώπη και στις 3 Αυγούστου θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στη Μίλαν στην Ουαλία. 
Ωστόσο θα δοθούν και άλλα φιλικά θα οποία έχει ανακοινώσει η ομάδα, με την Περθ Γκλόρι στις 13 Ιουλίου και με την Λίντς στις 17 Ιουλίου. 

«Αυτοί οι αγώνες, δεν εντάσσονται μόνον στην αμιγώς αγωνιστική προετοιμασία μας, αλλά θα μας δώσουν και την ευκαιρία διάδρασης με τους φιλάθλους μας στην Αυστραλία και την Ασία. Πρόκειται για την τρίτη επίσκεψη μας στην Σιγκαπούρη και για την πολλοστή στην Κίνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε σ΄ αυτές τις δύο χώρες», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Γιουνάϊτεντ, Εντ Γουντγουορντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.