Νηρέας και επίσημα στην Α1 πόλο

04/10/2013 • 14:16
Νηρέας και επίσημα στην Α1 πόλο
  • shares

Ο Νηρέας Λαμίας είναι πλέον και επίσημα η ομάδα που αντικαθιστά τον ΝΟ Χανίων στην Α1 του πόλο ανδρών, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΚΟΕ.

Η ομάδα των Χανίων αποσύρθηκε από την πρώτη κατηγορία λόγω προβλήματος με το κολυμβητήριό της και ο Νηρέας κλήθηκε να την αντικαταστήσει ως πρώτος επιλαχών από την περσινή Α2, όπου θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο ΝΟΧ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ, που περιλαμβάνει επίσης αποφάσεις για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου και τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1 ανδρών και γυναικών:

«Το ΔΣ της ΚΟΕ, αφού έλαβε υπόψη του την απόφαση της Επιτροπής Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Υδατοσφαίρισης (ΕΠΑΥ), για το  θέμα, έκανε δεκτό το αίτημα του ΝΟ Χανίων να μην μετάσχει - επικαλούμενος σοβαρούς λόγους -  στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2013-14.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2013-14), ο ΝΟ Χανίων, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Σύμφωνα και με παλιότερες αλλά και πάγιες αποφάσεις του ΔΣ της Ομοσπονδίας, την κενή θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2013-14), θα καλύψει η πρώτη επιλαχούσα ομάδα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2012-13 (Νηρέας Λαμίας).

Το ΔΣ, τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινώσει ολιγοήμερη παράταση της μεταγραφικής περιόδου στην Α1 Ανδρών.

Σημειώνεται ότι η κλήρωση τόσο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών όσο και του αντίστοιχου πρωταθλήματος Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο  LONDON (Λεωφ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα)».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
23/04/2019 • 16:52

Για την ουσία παίζουν Τόττεναμ, Άγιαξ.. Κομβικά ματς σε Βαγιαδολίδ και Ντόνκαστερ

Κίνητρο, αγωνιστική διάθεση και διαχείριση δυνάμεων είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν πολλά στους αποψινούς αγώνες της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας όπως και στο κύπελλο Γερμανίας