Βαριά ήττα για την εθνική από τη Σερβία

Η εθνική Ελλάδος ηττήθηκε 9-3 από τη Σερβία στο τρίτο της ματς στη φάση των ομίλων του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου και πλέον στρέφει την προσοχή της στο χιαστί ματς.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/07/2019 • 11:37
Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος
  • shares
Η εθνική Ελλάδος ηττήθηκε 9-3 από τη Σερβία στο τρίτο της ματς στη φάση των ομίλων του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου και πλέον στρέφει την προσοχή της στο χιαστί ματς. Η ελληνική ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου της, πίσω από τη Σερβία και το Μαυροβούνιο και θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του δεύτερου ομίλου, ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Αυστραλία. 

Η Σερβία πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος με βελτιωμένη άμυνα, μετέτρεψαν το ματς σε τυπική διαδικασία. Δεν σκόραραν στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου. Από ένα γκολ οι Φουντούλης, Μουρίκης και Γούνας.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 0-0, 3-0

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Σερβία (Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 4, Ράσοβιτς 1, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Λάζιτς 1, Βίτσο, Ντέντοβιτς, Γιάκσιτς, Ντράσοβιτς, Στογιάνοβιτς 1, Ράσοβιτς 1, Ντομποζάνοβ. 

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία