Νοέας: Τώρα δε θα επηρεαστούμε

Ο στόχος της τρίτης θέσης είναι ακόμα εφικτός για την ΑΕΚ, συν του ότι οι «κιτρινόμαυροι» δε θα επηρεαστούν από την εορταστική διακοπή, ξεκαθάρισε ο Πέτρος Νοέας.

Ο στόχος της τρίτης θέσης είναι ακόμα εφικτός για την ΑΕΚ, συν του ότι οι «κιτρινόμαυροι» δε θα επηρεαστούν από την εορταστική διακοπή, ξεκαθάρισε ο Πέτρος Νοέας.
Ο άσος της «Ένωσης» τόνισε ότι θεωρεί τυχερή την ομάδα του που πριν το Πρωτάθλημα της Α2 «σταματήσει» λόγω Πάσχα εκείνοι αντιμετώπισαν την ουραγό της κατηγορίας και θα ξεκουραστούν έχοντας βάλει στο «σακούλι» τους άλλους 2 βαθμούς.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νοέας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ…
Για την άνετη επικράτηση επί της ΑΕΚ Άργους: «Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που παίξαμε την τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή για το Πάσχα με αντίπαλο την ΑΕΚ Άργους γιατί ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Εμείς κάναμε ό,τι μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας και καταφέραμε να φτάσουμε άνετα στη νίκη».
Για το εάν θεωρεί πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα επηρεάσει την ομάδα: «Τώρα με τη διακοπή θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε κιόλας. Η τελευταία διακοπή που είχε γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων μας είχε επηρεάσει, αλλά ήταν μεγαλύτερη από αυτή που θα έχουμε τώρα. Θα κάνουμε προπονήσεις μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη (12/04), θα πάρουμε ρεπό για τρεις ημέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην προετοιμασία μας, οπότε ελπίζω ότι δεν θα επηρεαστούμε αυτή τη φορά».
Για το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με το Λαύριο: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, το οποίο θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε, για να καταφέρουμε να τερματίσουμε τρίτοι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα κριθεί στην συγκέντρωση και στο πόσοι έτοιμοι θα είμαστε. Όλοι στην ομάδα ξέρουμε ότι η επόμενη αναμέτρηση, αλλά και όλες οι υπόλοιπες θα είναι πολύ σημαντικές για να πετύχουμε το στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.