Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live από την Τετάρτη 6/1 - Δευτέρα 11/1, αγώνες από το γαλλικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στα κανάλια Novasports!
Δείτε live από την Τετάρτη 6/1 – Δευτέρα 11/1, αγώνες από το γαλλικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, θα παρακολουθήσουν 11 αγώνες για το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat (https://www.youtube.com/watch?v=m61gZY13JWw) και το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga (https://www.youtube.com/watch?v=SS4oQhVdT08).
  
Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου με τρία παιχνίδια για την εμβόλιμη 16η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.  Συγκεκριμένα στις 20:15 η Μπράγκα θα αναμετρηθεί με την Ακαντέμικα, σε μία αναμέτρηση που θα προβληθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Στις 22:15 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν τον αγώνα Πόρτο – Ρίο Άβε σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και την ίδια ώρα τα Novasports 2 και Novasports 2 HD την αναμέτρηση Σετούμπαλ – Σπόρτιγκ Λισαβόνας σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. 

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga συνεχίζεται την Κυριακή 10 Ιανουαρίου με τρεις αγώνες για την 17η αγωνιστική. Στις 18:00 το Novasports 7 θα καλύψει το παιχνίδι Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Μπράγκα σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου, ενώ στις 20:15 το Novasports 3 θα μεταδώσει τον αγώνα Μποαβίστα – Πόρτο σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Στις 22:30 το Novasports 3 θα καλύψει την αναμέτρηση Νασιονάλ – Μπενφίκα σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Τέλος, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 22:00 θα προβληθεί ο αγώνας Πάσος Φερέιρα – Σετούμπαλ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Για το συναρπαστικό γαλλικό πρωτάθλημα Championnat τα κανάλια Novasports  θα προβάλλουν τέσσερις αναμετρήσεις για την 20η αγωνιστική. Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 21:30 το Novasports 3 θα μεταδώσει τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαστιά σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδια. Στις 18:00 το Novasports 3 θα καλύψει το παιχνίδι Λιόν – Τρουά σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και στις 21:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD τον αγώνα Ανζέ – Καέν σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Τέλος, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 22:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Μαρσέιγ – Γκινγκάμπ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. 

Οι αγώνες Μπράγκα – Ακαντέμικα, Σετούμπαλ – Σπόρτιγκ, Πόρτο – Ρίο Άβε, Μποαβίστα – Πόρτο, Νασιονάλ – Μπενφίκα, Πάκος Φερέιρα – Σετούμπαλ θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι παραπάνω αναμετρήσεις μαζί με τους αγώνες, Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαστιά, Λιόν – Τρουά, Ανζέ – Καέν και Μαρσέιγ – Γκινγκάμπ θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όλα τα γκολ και τα στιγμιότυπα από τα ξένα πρωταθλήματα στα παρακάτω links:

Eredivisie Ολλανδίας στο www.novasports.gr/WebTV-Eredivisie
Ligue 1 Γαλλίας στο www.novasports.gr/Ligue1-20 και στο www.novasports.gr/WebTV-Ligue1
Primeira Liga Πορτογαλίας www.novasports.gr/PrimeiraLiga16 και στο www.novasports.gr/WebTV-PrimeiraLiga
Premier League Ρωσίας στο www.novasports.gr/WebTV-PremierLeagueRussia

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.