Μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχής

Πολλά παιδιά από σωματεία της Αττικής, αλλά και εκτός αυτής, αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος το Παναττικό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων παμπαίδων/παγκορασίδων, το οποίο διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το σωματείο Α.Ο. Άρης 2006 με τη συνεργασία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Πολλά παιδιά από σωματεία της Αττικής, αλλά και εκτός αυτής, αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος το Παναττικό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων παμπαίδων/παγκορασίδων, το οποίο διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το σωματείο Α.Ο. Άρης 2006 με τη συνεργασία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τη Μεγάλη εβδομάδα, 10 και Απριλίου, στη δημοτική αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (στην οδό Λευκάδος) και η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει την ερχόμενη Παρασκευή στις 15:00. Οι σχετικές δηλώσεις γίνονται εγγράφως στη γραμματεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ή στο φαξ της ομοσπονδίας (210-5223455) ή στο e-mail της (info@httf.gr) και το παράβολο είναι 10 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα. Οι αγώνες τελούνται στη μνήμη του βετεράνου αθλητή Τάσου Ισαακίδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια.

Τα αγωνίσματα είναι το απλό παμπαίδων και το απλό παγκορασίδων σε δύο ηλικιακές κατηγορίες. Η πρώτη για αγόρια και κορίτσια, τα οποία έχουν γεννηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα από 01/01/2000 έως 31/12/2002 και η δεύτερη για αθλητές κι αθλήτριες, που έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2003. Τη Μ. Τρίτη θ’ αγωνιστούν οι παμπαίδες, τη Μ. Τετάρτη οι παγκορασίδες και το πρόγραμμα θ’ αρχίσει και τις δύο ημέρες στις 4 το απόγευμα. Η κλήρωση θα γίνει επί τόπου μισή ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων και ανάλογα με τις συμμετοχές, η πρώτη φάση θα διεξαχθεί σε ομίλους και η τελική σε παιχνίδια  νοκ άουτ. Το σχετικό ενημερωτικό δελτίο, καθώς και η προκήρυξη των αγώνων υπάρχουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) στην ενότητα «ανακοινώσεις».

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με 166 συμμετοχές και οργανωτική επιτυχία έγινε στα τέλη Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Κοζάνης το 2ο ανοιχτό τουρνουά μικρών ηλικιών της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας. Στην όμορφη Κοζάνη αγωνίστηκαν παίδες, παμπαίδες, κορασίδες και παγκορασίδες από σωματεία της Φλώρινας, της Έδεσσας, της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, της Κοζάνης, των Ιωαννίνων, της Καβάλας, της Λάρισας και της Αθήνας. Στο απλό παίδων αναδείχτηκε νικητής ο Πάρις Ζώνιος. Στον τελικό ξεπέρασε το εμπόδιο του Χρήστου Ξανθόπουλου με 3-1 σετ.

Στους παμπαίδες πρώτευσε ο Κώστας Λυκοστράτης, που στον τελικό κατέβαλλε με 3-0 σετ τον Παναγιώτη Σιδηρόπουλο. Στις κορασίδες κατέκτησε την 1η θέση η Αναστασία Μπέλλου νικώντας 3-1 σετ τη Μαρία Μαρκοζάνη, ενώ στις παγκορασίδες το χρυσό μετάλλιο πήρε η Θεοδώρα Ζήσου με νίκη 3-0 στον τελικό επί της Αλεξάνδρας Τσακαλίδου.

Όλοι οι νικητές και οι νικήτριες:

Παμπαίδες:

1. Κώστας Λυκοστράτης (ΟΕΑ Βέροιας)

2. Παναγιώτης Σιδηρόπουλος (ΟΕΑ Βέροιας)

3. Γιώργος Πασχαλέρης (ΑΣΕΑ Καβάλας), Δημήτρης Πάικος (ΕΑ Κοζάνης)

Παγκορασίδες:

1. Θεοδώρα Ζήσου (ΑΣΕΑ Καβάλας)

2. Αλεξάνδρα Τσακαλίδου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

3. Θεανώ Μαλαμάτα, Αμαλία Δάμου (ΟΕΑ Έδεσσας)

Παίδες:

1. Πάρις Ζώνιος (ΑΣ Η Πρόοδος)

2. Χρήστος Ξανθόπουλος (Ακαδημίες ΧΑΝ Καλαμαριάς)

3. Αριστείδης Βραζιτούλης (ΑΣΦΕΑ Ιωαννίνων), Βαγγέλης Τσιαλτζούδης (ΟΕΑ Βέροιας)

Κορασίδες:

1. Αναστασία Μπέλλου (ΑΣΕΑ Καβάλας)

2. Μαρία Μαρκοζάνη (ΑΣΕΑ Καβάλας)

3. Αργυρώ Τουραμανίδου, Χριστίνα Ταουσάνη (ΑΣΕΑ Καβάλας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.