Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 2-2, σε 5ο ματς θα κριθεί ο τίτλος

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού νίκησε την Βουλιαγμένη στον Λαιμό με 9-5, ισοφάρισε σε 2-2 και πλέον ο τίτλος θα κριθεί στο πέμπτο και τελευταίο ματς στον Πειραιά.
13/05/2019 • 20:06
Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός
  • shares
Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού νίκησε την Βουλιαγμένη στον Λαιμό
με 9-5, ισοφάρισε σε 2-2 και πλέον ο τίτλος θα κριθεί στο πέμπτο και τελευταίο ματς στον Πειραιά, στο Πέτρος Καπαγέροφ.

Οι ερυθρόλευκες ήταν καλύτερες κυρίως από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.

Η Βουλιαγμένη με καλή άμυνα ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 1-0 καθώς κατάφερε να σκοράρει με την Ελληνιάδη. Οι αμυντικές δαγκάνες ήταν και πάλι κλειστές, η Τζόνσον είχε κατεβάσει τα ρολά κι όλα έδειχναν πως η Βουλιαγμένη είχε τον πρώτο λόγο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο όμως όλα άλλαξαν με τις ερυθρόλευκες να βρίσκουν τις λύσεις στην επίθεση ενώ την ίδια στιγμή ήταν εξαιρετικές και στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός σημείωσε ένα σερί 4-0 και το σκορ έγινε 1-4 με Ελευθεριάδου, Πλευρίτου, Αβραμίδου και Μυριοκεφαλιτάκη, σκορ που ήταν και στο τέλος της περιόδου.

Οι κόκκινες μπήκαν με το γκάζι πατημένο και στο τρίτο οκτάλεπτο, προηγήθηκαν με 3-6 και στην συνέχεια μπήκαν απόλυτες κυρίαρχοι και στην τελευταία περίοδο χωρίς να απειληθούν στο ελάχιστο μέχρι την λήξη του αγώνα, φτάνοντας στην τελική επικράτηση.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 0-4, 2-2, 2-3

Τα γκολ:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Ελληνιάδη 2, Ράνεϊ 3.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπάκλινγκ 3, Αβραμίδου 2, Ε. Πλευρίτου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Ελευθεριάδου 1.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.