Χάινκες: «Η Ρεάλ δεν έχει ελπίδα για τον Λεβαντόφσκι»

Ο Γιούπ Χάινκες ξεκαθάρισε ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιούπ Χάινκες ξεκαθάρισε ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι φήμες οργιάζουν τις τελευταίες μέρες για πιθανή καλοκαιρινή μετακίνηση του Πολωνού «μπόμπερ» από την Βαυαρία στην ισπανική πρωτεύουσα, όμως ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας, από την Σεβίλλη που βρίσκεται η αποστολή της ομάδας για το αυριανό ματς Τσάμπιονς Λιγκ, διέψευσε τα σενάρια.

«Όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει και ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει απολύτως καμία ελπίδα να αγοράσει τον Ρόμπερτ», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, ενώ όσον αφορά την σύγκρουση της Μ. Τετάρτης, συμπλήρωσε ότι έχει μάθει από το πάθημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σεβίλλη στον προηγούμενο γύρο:

«Δεν ζητάμε κάποιο συγκεκριμένο σκορ, θέλουμε νίκη. Δεν πρέπει να πάμε στο ματς με κάποιο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, απλά πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε. Μία λευκή ισοπαλία μπορεί να ξεγελάσει, όπως έμαθε και η Γιουνάιτεντ».

Ο Γερμανός τόνισε ότι θα έχει πιθανότατα στην διάθεσή του τους Βιδάλ και Μπέρνατ, ενώ πρόσθεσε ότι η κακή προϊστορία της Μπάγερν τα τελευταία χρόνια με ισπανικές ομάδες δεν θα παίξει ρόλο:

«Όσα έχουν γίνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια είναι ιστορία και δεν έχουν καμία σημασία. Το 2012 και το 2013 περάσαμε στον τελικό αποκλείοντας ισπανικές ομάδες, οπότε αυτό είναι άσχετο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.