Σαμαράς: Καλοί φίλοι της Ελλάδας οι πρωθυπουργοί Ισπανίας – Πορτογαλίας

Με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Πέδρο Κοέλιο συναντήθηκε σήμερα, στη Λισαβόνα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Ιβηρική.

Με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Πέδρο Κοέλιο συναντήθηκε σήμερα, στη Λισαβόνα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Ιβηρική.

«Γυρνώντας από το ταξίδι στην Ιβηρική Χερσόνησο, λέω, με βεβαιότητα, ότι η Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε δύο καλούς φίλους, τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας» δήλωσε ο κ. Σαμαράς μετά το τ΄λςος της συνάντησης.

«Είναι κοινή η μοίρα μας, κοινά τα προβλήματα, κοινή η αγωνία για το θέμα της οικονομίας, για την ανάγκη της ανάπτυξης και για την ανάγκη της πάταξης της λαθρομετανάστευσης. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκαν οι σημερινές μας επαφές. Αυτά είναι τα κύρια σημεία, τα οποία πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει ο Ελληνικός λαός και η Ελληνική πολιτική ηγεσία».

Από την πλευρά του, ο κ. Κοέλιο, στην προσφώνησή του, ευχήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά το καλύτερο για τις εκλογές στην Ελλάδα και πρόσθεσε: «είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες αξίζουν καλύτερη κυβέρνηση και ισχυρή πλειοψηφία για την αλλαγή στη χώρα σας. Φυσικά, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος, για να κάνει τη δουλειά».
Υπενθυμίζεται ότι στην ανάγκη λήψης μέτρων ανάκαμψης και ανάπτυξης των οικονομιών της Ελλάδας και της Ισπανίας είχαν συμφωνήσει ο πρόεδρος της ΝΔ και ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή, στη Μαδρίτη.

Χωρίς αναπτυξιακά μέτρα καμία χώρα δεν πρόκειται να βγει από αυτή τη βαθιά οικονομική κρίση, είχε υπογραμμίσει ο κ. Σαμαράς.

Πηγή: ethnos.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.