Συγκέντρωση συνιστά ο Φραγκιάς

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την έως τώρα πορεία του Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα, ο Βασίλης Φραγκιάς.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την έως τώρα πορεία του Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα, ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο τεχνικός του Κολοσσού τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα αν θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει κάνει εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα. Το Ρέθυμνο παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ, έχει μία δύσκολη έδρα αλλά θα έχει το άγχος, αφού πρέπει να μας κερδίσει για να κλειδώσει τη θέση στην τετράδα. Εμείς πάμε στο Ρέθυμνο με συγκέντρωση και απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να αντιμετωπίσουμε τα zone press και την άμυνα των αντιπάλων μας», ήταν τα λόγια του Βασίλη Φραγκιά.

Από την μεριά του, ο Κώστας Χαρίσης δήλωσε: «Πηγαίνουμε στο Ρέθυμνο για να παίξουμε απέναντι στην πιο επικίνδυνη ομάδα του πρωταθλήματος. Παίζει μ’ ένα ξεχωριστό τρόπο. Εμείς προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στην άμυνα, έτσι ώστε να έχουμε μία θετική εμφάνιση στο Ρέθυμνο. Παλεύουμε για τους στόχους μας με ενθουσιασμό και γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα. Θα παίξουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.