Φαν Πέρσι και… τάβλα η Λίβερπουλ

Αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την τελευταία διετία ότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ο Ρόμπι φαν Πέρσι πέτυχε και τα δυο γκολ της Αρσεναλ στη νίκη-ανατροπή με 2-1 στο «Ανφιλντ» επί της Λίβερπουλ (έχασε πέναλτι) με το δεύτερο μάλιστα να σημειώνεται στις καθυστερήσεις.

Αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την τελευταία διετία ότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ο Ρόμπι φαν Πέρσι πέτυχε και τα δυο γκολ της Αρσεναλ στη νίκη-ανατροπή με 2-1 στο «Ανφιλντ» επί της Λίβερπουλ (έχασε πέναλτι) με το δεύτερο μάλιστα να σημειώνεται στις καθυστερήσεις.
 
Η Λίβερπουλ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 18′. Ο Στσέζνι ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σουάρες και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Ντιρκ Κάουτ ανέλαβε την εκτέλεσή του, σούταρε με δύναμη, αλλά ο πορτιέρο της Αρσεναλ είπε «όχι».
 
Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, η κατάσταση άλλαξε με τον Κονσιελνί να μην υπολογίζει σωστά την προσπάθεια του Χέντερσον, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους.
 
Οι «κόκκινοι», λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ,  με τον Σουάρες να πιάνει το σουτ, αλλά την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.
 
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όμως, η Αρσεναλ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Μπακαρί Σανιά έβγαλε τη σέντρα και ο Ρόμπι φαν Πέρσι με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Στο 39′ και πάλι ο Σουάρες ήταν αυτός που απείλησε την εστία των Λονδρέζων, αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από εξαιρετική επέμβαση του Στσέζνι.
 
Ο τελευταίος δεν άφησε σε ησυχία τους παίκτες της Λίβερπουλ και στο δεύτερο μέρος. «Θύμα του έπεσε και ο Σπίρινγκ στο 60′. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ρέινα να επέμβει και να πει όχι στον Γουόλκοτ, ενώ το ίδιο έπραξε και στο 78′ σε σουτ του Ροσίτσκι.
 
Ο Ρόμπι φαν Πέρσι, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Σο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε την πάσα του Σονγκ και με σουτ νίκησε τον Ρέινα διαμορφώνοντας το 1-2.
 
Λίβερπουλ (Κένι Νταλγκλίς): Ρέινα, Ενρίκε, Κάραγκερ, Κέλι, Σκρτελ, Χέντερσον, Ντάουνινγκ (88′ Μπέλαμι), Σπίρινγκ (93′ Κάρολ), Ανταμ, Σουάρες, Κάουτ.
 
Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Στσέζνι, Σανιά, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Γκιμπς, Ροσίτσκι, Αρτέτα (53′ Ντιαμπί, 80’Οξλάντε-Τσάμπερλεϊν), Γουόλκοτ, Σονγκ, Μπεναγιούν (74′ Ζερβίνιο), Φαν Πέρσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.