Στάση «Τύρναβος» για τον Εθνικό Γαζώρου

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με 1-0 απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου πέτυχε ο Τύρναβος στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με 1-0 απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου πέτυχε ο Τύρναβος στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη των Λαρισαίων, που υποχρέωσαν στη δεύτερη φετινή ήττα τους τους αντιπάλους τους, οι οποίοι πάντως παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Τύρναβος ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε τους Σερραίους κυρίως με τον Ιακωβάκη ωστόσο ο τερματοφύλακκας Γιαννιώτης με ουσιαστικές επεμβάσεις κράτησε το 0-0.

Ο γκολκίπερ του Εθνικού, όμως, αποχώρησε στο 53′ λόγω τραυματισμού και οκτώ λεπτά αργότερα ο αντικαταστάτης του, Αθανασίου αναγκάστηκε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του καθώς μετά από φάουλ του Σουλίδη, ο Τζέκος με κεφαλιά κατάφερε να παραβιάσει την εστία του.

Οι Μακεδόνες στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάρση, όμως ο Τύρναβος που έριξε το βάρος στην άμυνα, απορρόφησε την επιθετικότητα των αντιπάλων του και κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα ως το σφύριγμα της λήξης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γιώτης Σταματόπουλος): Καραναστάσης, Μάγγος, Τζορμπατζίδης, Τζέκος, Σκούπρας, Τοπούζης, Γεωργαντζιάς, Λάππας (57′ Μπουσινάκης), Σουλίδης, Νόνης, Ιακωβάκης (60′ Αλεξίου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιαννιώτης (53′ Αθανασίου), Αγγελόπουλος, Παλάσκας, Καλογιάννης (46′ Κότσιας), Οξύζογλου, Κοκόλης, Κωνσταντινίδης, Γαλακτερός, Άγγος, Κρυστάλλης, Κοσμίδης (68′ Μαχαιρούδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.