Καπέλο: «Έχει μέλλον ο Ρονάλντο»

Ο Φάμπιο Καπέλο υπογράμμισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τουλάχιστον τρία χρόνια τοπ ποδοσφαίρου μπροστά του και πως θα πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της, μέχρι τότε.

Ο Φάμπιο Καπέλο υπογράμμισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τουλάχιστον τρία χρόνια τοπ ποδοσφαίρου μπροστά του και πως θα πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της, μέχρι τότε. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και υπογράμμισε πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής μπορεί να διατηρήσει το σώμα του σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Χαρακτηριστικά, ο Καπέλο τόνισε στο «Cadena Cope»: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμη τρία χρόνια στο ποδόσφαιρο, εύκολα. Θα έχει περισσότερη εμπειρία. Προσέχει πολύ τον εαυτό του και μπορεί να παίξει εύκολα μέχρι τα 34. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν σκόρερ σαν αυτόν».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Δεν ξέρω τι συνέβη στα αποδυτήρια της Ρεάλ πριν την αποχώρηση του Μπενίτεθ. Ποτέ δεν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας για να αντικαταστήσω τον Ράφα. Ο Ζιντάν είναι χαρισματικός, διεθνής εμπειρία και μπορεί να πετύχει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.