«Θα είναι πιο δύσκολα στον τελικό» (video)

Ο Ντούσαν Σάκοτα τόνισε ότι παίρνει δύναμη από τον κόσμο της ΑΕΚ εν' όψει του τελικού, στον οποίον περιμένει πιο δύσκολο έργο από τον ημιτελικό.

Ο Ντούσαν Σάκοτα τόνισε ότι παίρνει δύναμη από τον κόσμο της ΑΕΚ εν’ όψει του τελικού, στον οποίον περιμένει πιο δύσκολο έργο από τον ημιτελικό.

Αρχικά ο αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:
«Προφανώς είναι μεγάλη στιγμή. Ήταν μία μεγάλη επιτυχία χθες για εμάς. Περάσαμε στον τελικό. Κάναμε ένα βήμα προς τον στόχο μας. Προφανώς είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Χάσαμε στο τέλος λίγο τη συγκέντρωσή μας, ίσως η δύναμη του κόσμου να ήταν πολλή. Ήταν τόσο πολλή, που δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε στο τέλος. Κουραστήκαμε ίσως και από τον αντίπαλο. Θα είναι πιο δύσκολα αύριο στον τελικό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας:
«Υπάρχουν τα συν και τα πλην. Για τον ημιτελικό έχεις πολύ καιρό για να προετοιμαστείς για αυτό το ματς. Έχεις δύο εβδομάδες για να προετοιμαστείς. Ωστόσο, είναι το πρώτο ματς του Final-4 και έχεις περισσότερο άγχος, πίεση, νευρικότητα. Όλα συμβαίνουν για πρώτη φορά. Στον τελικό δεν έχεις σχεδόν καθόλου χρόνο για να κάνεις σκάουτινγκ. Αλλά δεν έχεις άγχος για την ατμόσφαιρα. Έχεις συνηθίσει τον κόσμο. Είναι πιο εύκολο για την ψυχολογία των παικτών».

Για το αν έχουν κλείσει τα κινητά για να μην τους ζητούν εισιτήρια:
«Όχι, δεν έκλεισα το κινητό μου. Αποτελεί έμπνευση για εμένα η υποστήριξη του κόσμου. Να βρω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, για την υποστήριξη αυτή. Εγώ παίρνω δύναμη από τον κόσμο μας».

Για το πώς είναι μετά τον τραυματισμό του:
«Έκανα προπόνηση πριν και μετά τον ημιτελικό, συνεχίζω θεραπεία, δεν είναι καλύτερα προφανώς, μετά από το χθεσινό δύσκολο ματς, αλλά θα είμαι στην κατάσταση που πρέπει, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Για τα περσινά ματς ΑΕΚ – Μονακό:
«Θα μας βοηθήσει αυτή η εμπειρία. Ο κόουτς της Μονακό είναι πολύ καλός. Παίξαμε δύο φορές μαζί τους και θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ προς όφελός μου αυτή την εμπειρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.