Εγκαταλείπει για Μουρίκη η Προ Ρέκο

Διονύσης Στρούμπος
18/07/2018 • 13:59
Ο Κώστας Μουρίκης
  • shares
Ήταν γνωστό πως ο Κωσταντίνος Μουρίκης μετά την...επίθεση αγάπης από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και την βελτιωμένη πρόταση των Πρωταθλητών Ευρώπης, ήθελε να παραμείνει στους ερυθρόλευκους. Η Πρό Ρέκο είχε έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα φουνταριστό, όμως βλέποντας την θέληση του να παραμείνει στο λιμάνι, αποφάσισε να μην συνεχίσει να διεκδικει τον αθλητή. Αυτό έκανε γνωστό με δηλώσεις τους και ο πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας Μαουρίτσιο Φελούκο. 
«Έχουμε παραιτηθεί από την συμφωνία με τον Μουρίκη. Είχαμε συμφωνήσει με το παιδί, αλλά δέχθηκε μια πρόταση από την Αθήνα και μας έδειξε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα. Μετά από αίτημα του Ολυμπιακού, αποφασίσαμε να μην ακολουθήσουμε τη συμφωνία, σεβόμενοι τη βούληση του παίκτη. Δεν συνεχίζουμε γιατί δεν θέλουμε να χάσει μια σημαντική ευκαιρία, αλλά και για να αποφύγουμε μια διαμάχη που θα κατέστρεφε τις εξαιρετικές σχέσεις που μας συνδέουν με τον ελληνικό σύλλογο», τόνισε ο Φελούκο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη