Καλαμπόκης: «Για τη νίκη με τον Άρη»

Ο Γιάννης Καλαμπόκης υπογράμμισε πως η ΑΕΚ θα παλέψει για τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Άρη και συμπλήρωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έξτρα κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης υπογράμμισε πως η ΑΕΚ θα παλέψει για τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Άρη και συμπλήρωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έξτρα κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Έλληνας παίκτης παραδέχτηκε πως το «Αλεξάνδρειο» είναι μια δύσκολη έδρα, όμως η ομάδα του μπορεί να περάσει νικηφόρα. 

Αρχικά, ο 37χρονος παίκτης τόνισε: «Πίεση υπάρχει, γιατί τη βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η τετράδα έχει ξεκαθαρίσει και θέλουμε να πάρουμε το μάξιμουμ. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ευκαιρία για μας. Είναι μια δύσκολη έδρα και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με μας και με πολλές δυνατότητες, όπως κι εμείς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Κηφισιά: «Ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι, κυρίως πνευματικά, δεν ήταν αυτός που έπρεπε και ελπίζω πως δεν θα ξανασυμβεί. Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στην Πάτρα είναι πιθανό να μην προετοιμαστήκαμε εμείς οι παίκτες όπως θα έπρεπε. Θεωρώ πως έχουμε μπει σε έναν δρόμο που μας εκφράζει και μας ταιριάζει κιόλας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.