«Κινέζος» και επίσημα ο Γιάννου

Παίκτης της Γκουανγκζού είναι και επίσημα ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης, από την κινεζική ομάδα.

Παίκτης της Γκουανγκζού είναι και επίσημα ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης, από την κινεζική ομάδα. Ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης είχε τις τελικές επαφές με τους ιθύνοντες της νέας του ομάδας, με τους οποίους ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Γιάννου θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και δε θα πιάσει θέση ξένου στο πρωτάθλημα της χώρας, λόγω του αυστραλιανού διαβατηρίου που έχει. Οι Αρκάδες θα βάλουν στα ταμεία τους 2,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του παίκτη θα φτάσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Έλληνας παίκτης είχε προλάβει να ευχαριστήσει τους Αρκάδες, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, για τους εννέα μήνες που πέρασε στην Τρίπολη. Αναλυτικά, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΑΣΤΕΡΑ για τους 9 υπέροχους μήνες που πέρασα στην ομάδα. Μέσω του ΑΣΤΕΡΑ μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Πλέον θα αγωνίζομαι στην Ασία και στο πρωτάθλημα της Κίνας. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει και αυτή τη σεζόν και είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα τα καταφέρει γιατί πραγματικά το αξίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.